• 瀏覽: 9,767
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
三款分別唔大,等mate40好過。

总有一天,你会对着过去的伤痛微笑

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
緊係近年尾先買平好多!
$5500會諗

醉人月滿影.凡塵點點聲.
止贏不止輸,秒秒在其中.
歸心不歸路,雲遊在夢中.
危機感常在,番番指日中.

一切盡在掌握之中,可惜問題一再出現.

回覆 引用 TOP

太貴

回覆 引用 TOP

老實講,等到6月真係遲咗d.

回覆 引用 TOP

真係等到6月,不如等11月mate 40吧!

引用:
原帖由 Jacobw 於 2020-3-29 12:47 AM 發表

真係等到6月,不如等11月mate 40吧!
除左拍照  p真系唔低玩..

P40pro同oppo findx2 pro
大家揀邊部?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-3-29 11:27 AM 發表

除左拍照  p真系唔低玩..
如果主力影相,P係唔係足夠玩呢?食雞,上網,YouTube,mate同P差幾多?呢個層次用家應該用邊部好?用緊OnePlus 6想影相更加好。

引用:
原帖由 friendchanli 於 2020-4-4 03:56 PM 發表

如果主力影相,P係唔係足夠玩呢?食雞,上網,YouTube,mate同P差幾多?呢個層次用家應該用邊部好?用緊OnePlus 6想影相更加好。
食雞...唔知我冇玩呢種game 年尾mate有新u  換lpddr5 a78新u

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 friendchanli 於 2020-4-4 03:56 PM 發表

一加系統同谷歌冇分別 用華為唔會慣 華為冇gms

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-3-27 10:32 AM 發表

香港賣幾錢?

另外 pro 同 pro+分別:
40w無線充電、
同10倍光學變焦、
3鏡 OIS (pro 得主攝和長焦)
512儲存、
陶瓷背蓋

請問仲有無?
100X 混合変焦。

回覆 引用 TOP

999對1399歐元,嘩,差好遠。。😱

回覆 引用 TOP

PRO+乘6月份先有 , 而且仲要用已出大半年既990 , 我會等MATE系  

回覆 引用 TOP

我用兩部電話 另一部正常

回覆 引用 TOP

P40算最平既5G 機?見3上台機價做到4388

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]