• 瀏覽: 3,349
  • 回覆: 13
本主題由 chairman_palm 於 2020-4-8 01:19 PM 移動
我想知Android 10好用嗎

冇人知?

回覆 引用 TOP

由iphone轉會過嚟第一部Android機。幾好,反應快,我唔打機,非常夠用

引用:
原帖由 infantasy 於 2020-4-5 09:06 AM 發表

由iphone轉會過嚟第一部Android機。幾好,反應快,我唔打機,非常夠用
多謝師🙏🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 引水華 於 2020-3-27 05:56 PM 發表

我想知Android 10好用嗎
三星一向越用越慢

引用:
原帖由 infantasy 於 2020-4-5 09:06 AM 發表

買幾$?

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

正常用耐咗咩手機都會,我估師兄系蘋果迷,價$差太遠差不多一部i11可買3部A71大部分人都系打機/影相/芒靚就夠用,其他功能其本上都吾用,都系睇自己要求

回覆 引用 TOP

引用:

去設定開埋開發人員選項將轉場動畫同視窗動畫轉快d部機反應仲快

引用:
原帖由 montejo 於 2020-4-5 10:08 AM 發表

三星一向越用越慢
用所有Android機都要懂得定期整理部機,才能一直運作暢順,同用window一樣原理!

引用:
原帖由 linda.0416 於 2020-4-8 02:58 PM 發表

用所有Android機都要懂得定期整理部機,才能一直運作暢順,同用window一樣原理!
乜唔係要rest部機先順翻咩?話時話我就唔多覺and機越用越慢,一來用機好少超過一年,二來我會將啲唔等洗嘅app停用或者將佢哋嘅背景權限限制,目的係慳電啲,同時我估會順啲。

引用:
原帖由 tltong 於 2020-4-9 03:51 PM 發表

乜唔係要rest部機先順翻咩?話時話我就唔多覺and機越用越慢,一來用機好少超過一年,二來我會將啲唔等洗嘅app停用或者將佢哋嘅背景權限限制,目的係慳電啲,同時我估會順啲。 ...
厘D亦係整理嘅一部份!

回覆 引用 TOP

非常好

回覆 引用 TOP

一輪急推S20,而家改推A系!🤭

引用:
原帖由 linda.0416 於 2020-4-11 09:01 PM 發表

一輪急推S20,而家改推A系!🤭
你用緊咩機??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #Android
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]