• 瀏覽: 3,566
  • 回覆: 16
點解佢成日賣埋上一代機, 對比返大陸, 仲係貴一截, 香港人真係咁多盲毛會買?

熱賣及精選
引用:
原帖由 哈囉冰凍的湯圓 於 2020-3-28 01:36 AM 發表

點解佢成日賣埋上一代機, 對比返大陸, 仲係貴一截, 香港人真係咁多盲毛會買?

回覆 引用 TOP

你咪返上去買囉,過羅湖橋好難咩?再唔係淘寶囉

引用:
原帖由 choki 於 2020-3-28 04:13 PM 發表

我意思小米係香港賣行貨沒有誠意, 另外現在返大陸真係好難, 係大陸要禁足14日, 返香港又要禁足14日, 寧願唔買, 唯一你講得對淘寶買, 但沒有實體機試有風險, 一買返黎壞左好麻煩。

引用:
原帖由 哈囉冰凍的湯圓 於 2020-3-28 04:35 PM 發表

我意思小米係香港賣行貨沒有誠意, 另外現在返大陸真係好難, 係大陸要禁足14日, 返香港又要禁足14日, 寧願唔買, 唯一你講得對淘寶買, 但沒有實體機試有風險, 一買返黎壞左好麻煩。 ...
小米好似做得差左
oppo越做越好

引用:
原帖由 choki 於 2020-3-28 04:13 PM 發表

樓主,你都好懶喎,懶到你

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-3-29 01:49 PM 發表

樓主,你都好懶喎,懶到你
咁你試而家上去大陸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哈囉冰凍的湯圓 於 2020-3-28 04:35 PM 發表

我意思小米係香港賣行貨沒有誠意, 另外現在返大陸真係好難, 係大陸要禁足14日, 返香港又要禁足14日, 寧願唔買, 唯一你講得對淘寶買, 但沒有實體機試有風險, 一買返黎壞左好麻煩。 ...
以往返到大6都冇很大6買
上TB買可能仲麻煩如吾好彩用一陣就壞左,不如上大6買

其實上大6同TB都算係水貨,HK都有水貨,去SSP福x商場大把,自己5/6年前開始很果度6續入左三部;頭一部用到爆左storage吾夠用(e+仲work緊,間不中都有開下);入第二部用左年幾short short地,之後上開華強,換左粒電正常番,e+當副機仲用緊;最後果部仍然用緊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 okpak 於 2020-3-29 01:22 PM 發表

小米好似做得差左
oppo越做越好
大陸野信oppo,vivo
年其唔好信華為小米

引用:
原帖由 中國hk01 於 2020-4-3 06:03 PM 發表

大陸野信oppo,vivo
年其唔好信華為小米
why

引用:
原帖由 okpak 於 2020-4-3 06:05 PM 發表

why
華為小米品行極為拙劣,
做假抹黑行騙,樣樣做足晒

引用:
原帖由 中國hk01 於 2020-4-3 06:08 PM 發表

華為小米品行極為拙劣,
做假抹黑行騙,樣樣做足晒
華為冇咩好講
但小米有做假咩

主題標籤 #xiaomi #小米
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]