• 瀏覽: 6,462
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
👍HUAWEI已經超越三星

回覆 引用 TOP

HUAWEI

回覆 引用 TOP

華為

回覆 引用 TOP

有邊間只收$150換原廠電池?

回覆 引用 TOP

華為

回覆 引用 TOP

我都覺得華為好過三星----華為>>小米>>三星

回覆 引用 TOP

三星贏一條街

一路發

回覆 引用 TOP

華為完勝唔洗比,三星負優化己經係三星既傳統,就算買小眾電話一加都唔會買三星

三星, 起碼有得用 google app store ,  呢期身邊真係冇香港人用 華為機

華為垃圾機,防水都未做到呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 form5 於 2020-5-17 01:09 PM 發表

三星, 起碼有得用 google app store ,  呢期身邊真係冇香港人用 華為機
所以華為派左大量蘋果演員,來香港搞事,目的係想香港人用毒蘋果,淡化Google同三星。但係香港無人中計,繼續用三星,大陸繼續每日燒錢請演員,燒到華為破產!

引用:
原帖由 機會嚟喇飛雲 於 2020-5-17 01:44 PM 發表

所以華為派左大量蘋果演員,來香港搞事,目的係想香港人用毒蘋果,淡化Google同三星。但係香港無人中計,繼續用三星,大陸繼續每日燒錢請演員,燒到華為破產! ...
而家華為手機祇係俾大陸人用,完全渺視其他消費者,點吹都冇用,當其他消費者白痴嘅產品,邊有人會買

回覆 引用 TOP

愛國一定用華為

引用:
原帖由 form5 於 2020-5-17 01:09 PM 發表

華為唔係被美國全國之力打壓,三星一早收檔。

引用:
原帖由 秋天富有花貓 於 2020-5-17 04:17 PM 發表

愛國一定用華為
用華為唔關愛唔愛國,一向對蘋果機沒興趣,這些年買三星s2 s3 note3 note4 s8+ 紅米note4 紅米note7 華為m10 華為p20 還有垃圾lg .有些自已用,有地買俾屋企人用,最後結論是華為表現最好,跟著係紅米,所以今年買機選華為p40pro,用hms都照買。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]