• 瀏覽: 6,463
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 you2B 於 2020-5-20 10:55 PM 發表

華為唔係被美國全國之力打壓,三星一早收檔。
三星屏幕第一,防水第一,性能第一,網速第一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2020-5-16 07:43 PM 發表

華為完勝唔洗比,三星負優化己經係三星既傳統,就算買小眾電話一加都唔會買三星
負乜野優化,呢D係大陸說法,明顯老屈,全世界無人會中計,老屈人已經唔係第一次,要華為死!

引用:
原帖由 司徒拔 於 2020-5-21 03:53 AM 發表

負乜野優化,呢D係大陸說法,明顯老屈,全世界無人會中計,老屈人已經唔係第一次,要華為死!
你真係當人冇買過三星電話咩,S10我買左一星期就頂唔順賣左出去轉買華為

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2020-5-21 08:16 AM 發表

你真係當人冇買過三星電話咩,S10我買左一星期就頂唔順賣左出去轉買華為
一定要殺左華為,唔洗再多講

引用:
原帖由 司徒拔 於 2020-5-21 08:17 AM 發表

一定要殺左華為,唔洗再多講
支持你去執行

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2020-5-21 08:19 AM 發表

支持你去執行
執行緊,
唔好打算另起爐灶,
大陸kup起個屎忽,美國都知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天富有花貓 於 2020-5-17 04:17 PM 發表

愛國一定用華為
聴到呢句就知買華為搵人笨七,買手機吾係靠質素,價錢,而係靠愛國,任正非全家都係外國人,on 九

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 you2B 於 2020-5-20 11:06 PM 發表

用華為唔關愛唔愛國,一向對蘋果機沒興趣,這些年買三星s2 s3 note3 note4 s8+ 紅米note4 紅米note7 華為m10 華為p20 還有垃圾lg .有些自已用,有地買俾屋企人用,最後結論是華為表現最好,跟著係紅米,所以今年買機選華為p40pro,用hms都照買。 ...
我都係用緊華為p40p同三星s20u但好用就一定係華為!電量和影相就贏三星!

回覆 引用 TOP

無用開google service咪華為囉,都有自家hms架

回覆 引用 TOP

三星 is the best

回覆 引用 TOP

係淘寶買了一台華為Nova5 pro , 算唔錯,係大陸用,問題係裝唔到google play。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]