• 瀏覽: 6,748
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
其實啲好鍾意用whatsapp打電話黎啲人,會疏遠個啲人。好憎收whatsapp call

熱賣及精選
引用:
原帖由 RealPpl 於 2020-5-2 06:52 PM 發表

佢地開網頁版whatsapp睇
無啊…佢地無安網頁版喎。同埋仲要即時知道我地講過咩先奇怪…我已經即時del..但都知道7,8成

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-5-4 09:30 PM 發表

無啊…佢地無安網頁版喎。同埋仲要即時知道我地講過咩先奇怪…我已經即時del..但都知道7,8成
買第二張sim用係第二部新手機。個number唔好比屋企人知。咁就實安全

引用:
原帖由 RealPpl 於 2020-5-5 09:19 AM 發表

買第二張sim用係第二部新手機。個number唔好比屋企人知。咁就實安全
如果可以咁簡單就好了,我得1部電話。仲有部古董機既。仲開到,但走電走得好勁。佢地間唔中會開我袋睇。好易發現。。

引用:
原帖由 x201191 於 2020-4-15 08:50 PM 發表

屋企人要hack你部電話
你都好人有限
顛倒黑白

論對錯的話,係侵犯別人私隱嗰個唔啱

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RealPpl 於 2020-5-3 10:20 AM 發表

其實啲好鍾意用whatsapp打電話黎啲人,會疏遠個啲人。好憎收whatsapp call
我憎人錄音

錄音全部唔聽,叫佢打字再講過

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

通用卫星电话可以

你有你嘅精彩人生,我有我嘅燦爛輝煌

回覆 引用 TOP

有興趣知道佢哋用咩方法

時代不斷向前,大陸人民都開始面向世界。
只有香港嘅癈青,臭假西仲成日講住文革,大躍進...。
引用:
原帖由 全馬二世 於 2020-5-6 09:56 AM 發表

有興趣知道佢哋用咩方法
我都想知道。因為真係好離奇。我返工。佢地在家。無理由知我講過咩~都中8,9成。我已經即時del。

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-5-6 10:55 AM 發表

我都想知道。因為真係好離奇。我返工。佢地在家。無理由知我講過咩~都中8,9成。我已經即時del。
有無試過嚴重警告佢哋唔好再侵犯你私隱?

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-5-5 10:24 AM 發表

如果可以咁簡單就好了,我得1部電話。仲有部古董機既。仲開到,但走電走得好勁。佢地間唔中會開我袋睇。好易發現。。
唔好用whatsapp搵朋友啦

回覆 引用 TOP

或者唔好用智能電話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-5-5 10:24 AM 發表

既然你有返工,買部新手機都好難?

引用:
原帖由 wchiho 於 2020-5-8 05:13 PM 發表

既然你有返工,買部新手機都好難?
係有返工。但人工低同支出大。

回覆 引用 TOP

我比屋企人竊聽手機。知我同邊個whatsapp 講電話。如果換第二張電話no咭仲可唔可以睇到我資料?同咩人聯絡?thx 你屋企人用乜辦法竊聽你部手機 ??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]