• 瀏覽: 6,751
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 emilyan 於 21-5-2020 17:49 發表

唔該晒。
唉~搵唔到方法可以解決。
reset手機無用。佢地一樣可以再裝。
我講e個收月費,使用成本唔平

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 emilyan 於 2020-5-21 05:47 PM 發表

佢地講明左知我同邊個聯絡。換電話一樣再搞過。
所以先睇吓淨雞雞開張新咭。用第二個no得唔得。
多謝你地唔係覺得我吹水。要睇醫生。。
ps:我部電話有雙咭位。 ...
如果植入式軟件,系你機入面,其實吾關電話sim 卡問題。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-4-10 09:55 AM 發表

我比屋企人竊聽手機。知我同邊個whatsapp 講電話。如果換第二張電話no咭仲可唔可以睇到我資料?同咩人聯絡?thx
玩偷情呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-4-10 12:03 PM 發表

問題係。我喺街返工佢都知道我whatsapp 內容呢?。。係直頭即刻知道我講過咩。唔係之後睇到。所以先懷疑竊聽。。完全中晒。所以咁問。
你用緊乜野手機?

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-4-10 07:50 PM 發表

有咩竊聽app介紹?換等2張新no都唔得嗎?
你要竊聽app黎做乜?緊係唔好用啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RealPpl 於 2020-5-2 06:52 PM 發表

以後打電話唔好用whatsapp。我發過電郵比whatsapp,已經好多年,叫新增選項,禁止whatsapp call唔理我。好憎用whatsapp。其實whatsapp死都唔比用戶disable whatsapp call覺得好有問題 ...
美國最鐘意竊聽嘛,又點會改呢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-5-21 05:28 PM 發表

唔該晒。唔知屋企人係咪用呢個。我又唔係android 10,得android 9,又試用唔到。
打小陣飛機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-5-21 05:49 PM 發表

唔該晒。
唉~搵唔到方法可以解決。
reset手機無用。佢地一樣可以再裝。
我唔明手機lock 左點可以裝過?
你自己買部新,同你依家用緊個部一模一樣.佢地點知你用新機?

引用:
原帖由 cindykwong 於 2020-5-22 11:20 AM 發表

我唔明手機lock 左點可以裝過?
你自己買部新,同你依家用緊個部一模一樣.佢地點知你用新機?
無錢買新電話。同埋佢地知密碼。

引用:
原帖由 terrywong25 於 2020-5-22 08:45 AM 發表

你用緊乜野手機?
note8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-5-22 07:56 PM 發表

無錢買新電話。同埋佢地知密碼。
冇錢未儲錢.幾百蚊買部小米for whatsapp .
你咁多問題就安心比屋企人竊聽.

回覆 引用 TOP

有咩竊聽app介紹?換等2張新no都唔得嗎? 換N次新no都冇用,佢又吾係勾卡

回覆 引用 TOP

你有無root機?
重置就可以了
唔root機根本無可能的

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]