• 瀏覽: 6,747
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
我比屋企人竊聽手機。知我同邊個whatsapp 講電話。如果換第二張電話no咭仲可唔可以睇到我資料?同咩人聯絡?thx

熱賣及精選
你收埋部手機, 唔比屋企人睇, 佢哋咪唔知你用 Whatsapp 講過電話。 另外, 講完電話立即刪除記錄, 又係冇人知啦。

引用:
原帖由 mdlee 於 2020-4-10 10:52 AM 發表

你收埋部手機, 唔比屋企人睇, 佢哋咪唔知你用 Whatsapp 講過電話。 另外, 講完電話立即刪除記錄, 又係冇人知啦。
問題係。我喺街返工佢都知道我whatsapp 內容呢?。。係直頭即刻知道我講過咩。唔係之後睇到。所以先懷疑竊聽。。完全中晒。所以咁問。

係唔係屋企部電腦嘅whatsapp網頁版冇登出?

回覆 引用 TOP

要知道你屋企人係用咩方法先有頭緒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-4-10 09:55 AM 發表

我比屋企人竊聽手機。知我同邊個whatsapp 講電話。如果換第二張電話no咭仲可唔可以睇到我資料?同咩人聯絡?thx
添加一個竊聽 App 在您手機, 換第二張電話no咭沒用. 試試Reset 手機.

引用:
原帖由 stedss 於 2020-4-10 07:17 PM 發表

添加一個竊聽 App 在您手機, 換第二張電話no咭沒用. 試試Reset 手機.
有咩竊聽app介紹?換等2張新no都唔得嗎?

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-4-10 07:50 PM 發表

換N次新no都冇用,佢又吾係勾卡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-4-10 07:50 PM 發表

試試Reset 手機.

回覆 引用 TOP

屋企人要hack你部電話
你都好人有限

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-4-10 09:55 AM 發表

你屋企人用乜辦法竊聽你部手機 ??

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-4-18 11:15 PM 發表

你屋企人用乜辦法竊聽你部手機 ??
唔知。淨係知道我一搵人whatsapp 或打電話。佢地就知。仲即時知道我同邊個人講過電話同whatsapp, 什至內容都知8, 9成。問題係我返工。佢地返工或在家,正常根本唔會知道,就算在附近,都不知我whatsapp 內容吧。。所以先覺得係裝左野。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 x201191 於 2020-4-15 08:50 PM 發表

屋企人要hack你部電話
你都好人有限
我屋企唔比我同某些人聯絡。所以依家check 得好緊。我只是上來問問有無方法解決。又沒得罪你。。。

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-4-20 09:36 PM 發表

我屋企唔比我同某些人聯絡。所以依家check 得好緊。我只是上來問問有無方法解決。又沒得罪你。。。
呢個情況理解的 例如女仔屋企管得嚴

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]