• 瀏覽: 7,489
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2020-4-21 01:50 PM 發表

肯定係出去做曱甴,屋企人先要用呢d方法睇住你
笑左

回覆 引用 TOP

reset部電話

引用:
原帖由 鄉土實言者 於 2020-4-21 06:11 PM 發表

reset部電話
報警

回覆 引用 TOP

香港最後一個米杜士堡死硬fans!!
香港最後一個米杜士堡死硬fans!!
愛…愛是風 吹過去你留下一片雲
愛…愛是雲 帶走我們飄渺的月光
愛…愛是雨 雨落風吹雲卻難回頭
夫妻的世界

用兩部電話啦

回覆 引用 TOP

食咗藥未?

回覆 引用 TOP

佢地開網頁版whatsapp睇

以後打電話唔好用whatsapp。我發過電郵比whatsapp,已經好多年,叫新增選項,禁止whatsapp call唔理我。好憎用whatsapp。其實whatsapp死都唔比用戶disable whatsapp call覺得好有問題

正確來講唔係叫whatsapp打電話,係即時語音對話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RealPpl 於 2020-5-2 06:52 PM 發表

以後打電話唔好用whatsapp。我發過電郵比whatsapp,已經好多年,叫新增選項,禁止whatsapp call唔理我。好憎用whatsapp。其實whatsapp死都唔比用戶disable whatsapp call覺得好有問題 ...
米吾接whatsapp call咯,d人貪方便,叫佢用手機call咯...

引用:
原帖由 PnPnL 於 2020-5-3 09:30 AM 發表

米吾接whatsapp call咯,d人貪方便,叫佢用手機call咯...
點同呢。。

whatsapp唔比disable call就係一種騷擾黎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]