• 瀏覽: 7,491
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 急焦遇到了隊長 於 2020-5-18 08:11 PM 發表

我比屋企人竊聽手機。知我同邊個whatsapp 講電話。如果換第二張電話no咭仲可唔可以睇到我資料?同咩人聯絡?thx 你屋企人用乜辦法竊聽你部手機 ??
我都想知道。唔知係咪比錢download 某個竊聽app。因為佢會同時知道我搵過邊個。講咩。但我在公司。佢在家。無理由會知。中8,9成。

熱賣及精選
引用:
原帖由 emilyan 於 2020-5-18 08:26 PM 發表

我都想知道。唔知係咪比錢download 某個竊聽app。因為佢會同時知道我搵過邊個。講咩。但我在公司。佢在家。無理由會知。中8,9成。
你去醫院檢查吓

引用:
原帖由 Sony笨七用戶 於 2020-5-18 11:05 PM 發表

你去醫院檢查吓
我好認真問。唔係亂講。

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-5-18 11:13 PM 發表

我好認真問。唔係亂講。
我都好認真叫你去睇吓醫生
精神病人好危險 會傷害其他人

回覆 引用 TOP

factory reset左佢最易解決

或者就專登跌佢落屎坑就可買新玩具

回覆 引用 TOP

好人都有限

引用:
原帖由 南區異草稿 於 2020-5-20 09:55 AM 發表

好人都有限
啱,竊聽人哋電話嗰啲,好人都有限

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emilyan 於 2020-5-18 11:13 PM 發表

我好認真問。唔係亂講。
快快去睇醫生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emilyan 於 10-4-2020 09:55 發表

我比屋企人竊聽手機。知我同邊個whatsapp 講電話。如果換第二張電話no咭仲可唔可以睇到我資料?同咩人聯絡?thx
參考呢個

https://www.clevguard.com/android-parental-control/

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-5-21 04:52 PM 發表

參考呢個

https://www.clevguard.com/android-parental-control/
唔該晒。唔知屋企人係咪用呢個。我又唔係android 10,得android 9,又試用唔到。

咁驚 factory reset 過咯,如果用 hardware 竊,就換電話咯。
你都知你屋企人竊聽,來一招順水推舟,話比佢地知,你知。咪得咯。

引用:
原帖由 emilyan 於 21-5-2020 17:28 發表

唔該晒。唔知屋企人係咪用呢個。我又唔係android 10,得android 9,又試用唔到。
未必係呢個可能同類野

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-5-21 05:30 PM 發表

咁驚 factory reset 過咯,如果用 hardware 竊,就換電話咯。
你都知你屋企人竊聽,來一招順水推舟,話比佢地知,你知。咪得咯。
佢地講明左知我同邊個聯絡。換電話一樣再搞過。
所以先睇吓淨雞雞開張新咭。用第二個no得唔得。
多謝你地唔係覺得我吹水。要睇醫生。。
ps:我部電話有雙咭位。

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-5-21 05:38 PM 發表

未必係呢個可能同類野
唔該晒。
唉~搵唔到方法可以解決。
reset手機無用。佢地一樣可以再裝。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]