• 瀏覽: 16,203
  • 回覆: 152
引用:
原帖由 大進擊的蝦米 於 2020-4-20 01:29 PM 發表

啱啱上網睇  原來講咗咗耐都只係得三星s20同埋華為P40用到香港5G  
計計埋埋都係得5部機  
都唔明啲電訊商日日係到hard sell 5G做乜  
睇到有啲煩厭
三星用大陸5G ok ma ?

回覆 引用 TOP

都未普及啦
到時4g淘汰了,5g手機都要換

回覆 引用 TOP

等iPhone出到5G機,果粉升級上5G台後差不多可以用5G了

回覆 引用 TOP

5G暫時都未覆蓋全香港 有5G都無咩用

回覆 引用 TOP

唓!依家5G先至啱啱起步,機款梗係少得多啦!

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)

回覆 引用 TOP

5g末普及 ,半年後就多選擇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大進擊的蝦米 於 2020-4-20 01:29 PM 發表

啱啱上網睇  原來講咗咗耐都只係得三星s20同埋華為P40用到香港5G  
計計埋埋都係得5部機  
睇到有啲煩厭
樓主,用住4.5G先...等5G慢慢普及

回覆 引用 TOP

引用:

計計埋埋都係得5部機  
睇到有啲煩厭
HTC、LG、Nokia 死L曬,市場剩返三星!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
仲有小米呢?

回覆 引用 TOP

大陸品牌一定唔買

我覺得最少等到出年第一季,5G機至開始多選擇,而且暫時唔知5G接近好唔好

回覆 引用 TOP

引用:

計計埋埋都係得5部機  
睇到有啲煩厭
重有大把大陸機呀!mate30 5g pro5g, mate20X5g
Vivo5g  Oppo5g  榮耀v30 5g

回覆 引用 TOP

內地好多全頻5g手機。OPPO,vivo,小米,華為都狂推,平ge 2k幾都有。不過最穩定都應該係華為

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WILSONY 於 2020-4-26 04:41 PM 發表

大陸品牌一定唔買
X2

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]