• 瀏覽: 17,086
  • 回覆: 152
三星 S20 系列就係狂谷廣告
幾個月後一堆便宜 二千蚊的oppo vivo 攻港的話
你話班電訊商 責左現時D三星貴貨點算 依加5G手機真係好貴

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Black Shark 3(建議零售價 HK$4,498)及 Black Shark 3 Pro(建議零售價 HK$6,888)現正接受優先預訂

大概算驍龍865機的  行貨平均價格

若果到像一級方程式的副隊
華為HONOR
紅米
vivo iQoo
oppo realme

驍龍765
三星 Galaxy A71、A51 的5G  Exynos 980 處理器

到香港大概三千幾的價位

附件

註解 2020-05-21 144416.jpg(81.7 KB)

2020-5-21 02:45 PM

註解 2020-05-21 144416.jpg

註解 2020-05-21 144335.jpg(82.31 KB)

2020-5-21 02:45 PM

註解 2020-05-21 144335.jpg

回覆 引用 TOP

4G電話,一樣無咩選擇!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

而家新出大陸電話,多不勝數,除咗下階機,9成都係5G.

回覆 引用 TOP

而家新出的大陸機,4g款同5g款價錢相差唔大,可能2-300蚊, 而cpu價錢相差冇咁多,所以索性唔出4g機了。

回覆 引用 TOP

我用緊P40 Pro,其實除咗華為同三星,仲有小米、OPPO、Vivo都有5G機喺香港買到。

回覆 引用 TOP

小米都出左10同10 PRO,3台平400-500,
呢兩部算係平既5G機

沒法子, 要做白老鼠仲要付出點...又貴又唔實際!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-5-24 01:17 PM 發表

小米都出左10同10 PRO,3台平400-500,
呢兩部算係平既5G機
10 PRO 係咪好D?

引用:
原帖由 床上幼小的雞翼 於 2020-4-21 11:27 PM 發表

香港人只買三星
哈哈哈,好似係越來越多正常香港人用國產機喎。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]