• 瀏覽: 6,127
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 貴貴扁扁 於 2020-4-26 11:30 PM 發表

google 都幾煩!
用HMS唔洗煩😅😅

熱賣及精選
傻西菲菲去裝抖陰啦 🤣😅😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-4-27 12:32 PM 發表

用HMS唔洗煩😅😅
你又串佢。。。

回覆 引用 TOP

愛國就放棄谷歌啦!

引用:
原帖由 Cepa 於 2020-4-28 05:20 PM 發表

愛國就放棄谷歌啦!
唔愛國就咪 L 飲東江水啦!

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-4-28 05:40 PM 發表

唔愛國就咪 L 飲東江水啦!
屋企好多嘢都係中國制,包括你條抵褲😃

回覆 引用 TOP

google 係咁嫁啦

回覆 引用 TOP

鬼叫你輪係13歲以下咩,專心讀書啦。得閒就去做運動,做到攰就瞓覺,根本無時間玩手機

引用:
原帖由 RealPpl 於 2020-4-30 06:00 PM 發表

鬼叫你輪係13歲以下咩,專心讀書啦。得閒就去做運動,做到攰就瞓覺,根本無時間玩手機
天才!宜家停課,好多教學改咗用 youtube 呀!
死老嘢!

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-4-30 06:08 PM 發表

天才!宜家停課,好多教學改咗用 youtube 呀!
死老嘢!
天才答你,用電腦咪得囉,又可以大mon

仲有,天才要頂你呀,手機可以用幾個google account㗎嘛。開多一個google account用黎睇youtube咪得囉

引用:
原帖由 RealPpl 於 2020-4-30 06:14 PM 發表

仲有,天才要頂你呀,手機可以用幾個google account㗎嘛。開多一個google account用黎睇youtube咪得囉
天才!宜家屌緊 google 痴 L 線,youtube kids,未上架,又 U13 唔比裝 youtube呀!

開過另外一個 ID 係裝到 youtube, 但係 google 都係繼續痴 L 線呀

引用:
原帖由 RealPpl 於 2020-4-30 06:10 PM 發表

天才答你,用電腦咪得囉,又可以大mon
係!我同意,Google 係無可能取代 Windows

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-4-30 06:56 PM 發表

天才!宜家屌緊 google 痴 L 線,youtube kids,未上架,又 U13 唔比裝 youtube呀!

開過另外一個 ID 係裝到 youtube, 但係 google 都係繼續痴 L 線呀
咪on9,用另一個account裝囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]