• 瀏覽: 6,124
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
我之前幫個仔 create 咗個 google ID,  當時 create 嗰陣,我照入佢出生日期, under 13.
再裝咗 family Link app。
因為 youtube 有年齡限制,U14 唔可以裝。因為佢有個 Youtube Kids app 出咗,但係呢個 app 係香港又未上架。

咁想係 Family link 度改佢出生日期,改大啲,佢又唔俾。
想索性停咗個 family link 監控又唔俾(我係老豆,個 ID 係我 create都唔得)。

又因為有 family link, 又 blocked 唔可以直接裝 apk。或者係 Apkpure 度裝 apk。

佢係得唯一選項係 delete Gmail ID。
但係個仔啲 game ,課金, exp, Google play,用晒呢個 ID。無可能 delete 佢。

妖!真係企係度

熱賣及精選
引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-4-21 12:14 AM 發表

我之前幫個仔 create 咗個 google ID,  當時 create 嗰陣,我照入佢出生日期, under 13.
因為 youtube 有年齡限制,U14 唔可以裝。因為佢有個 Youtube Kids app 出咗,但係呢個 app 係香港又未上架。

咁想係 Family link 度改佢出生日期,改大啲,佢又唔俾。
想索性停咗個 famil ...
13歲就認真讀書啦

用蘋果就咪鬼用Google啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 2020-4-21 01:40 AM 發表

13歲就認真讀書啦
宜家就係讀書好多教學,係用 youtube

另外開個新ID唔得咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-4-21 07:08 AM 發表

宜家就係讀書好多教學,係用 youtube
你自己講………但係個仔啲 game ,課金, exp, Google play,用晒呢個 ID。無可能 delete 佢。

學習就正式用電腦啦!……不過呢個係你家事。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-4-21 12:14 AM 發表

想索性停咗個 famil ...
用電腦💻喇, 最簡單

回覆 引用 TOP

讀書啦 , 人地話你大過13歲呀 , 你相反了意思

引用:
原帖由 chantommy.. 於 2020-4-21 11:17 AM 發表

讀書啦 , 人地話你大過13歲呀 , 你相反了意思
唔係!係由 細過 13 改成大過13,佢會出呢句 msg ,同埋唔比改

回覆 引用 TOP

play store裝youtube kids要用vpn經外國server先至會揾到
裝youtube就直接係play store用你id登入,裝完後再登出

冬天痾屎真係受罪
引用:
原帖由 kelvin167 於 2020-4-26 10:56 AM 發表

play store裝youtube kids要用vpn經外國server先至會揾到
裝youtube就直接係play store用你id登入,裝完後再登出
Tks  I try try

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-4-26 11:02 AM 發表

Tks  I try try
用你既蘋果啦,用乜Google呀,咪影衰Google用家

引用:
原帖由 查德米勒 於 2020-4-26 07:31 PM 發表

Google 廢唔比得人屌呀?
玻璃心

引用:
原帖由 查德米勒 於 2020-4-26 07:31 PM 發表

Google 求其一個位都有 bugs
原本應該係顯示時間

主題標籤 #Google #谷歌
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]