• 瀏覽: 8,227
  • 回覆: 69
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 keung1030 於 2020-5-1 03:06 PM 發表

你用左幾多Gb先開始限你速?
6GB過後

回覆 引用 TOP

過左20gb 慢到嘔

幾銀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mikefung1227 於 2020-9-16 04:17 PM 發表

過左20gb 慢到嘔
用過就先龍定鳳 世界上那有這麼大隻蛤乸隨街跳 老豆教仔

95搭8

回覆 引用 TOP

呢篇野勁多3hk打手。。。
我就用左年半岩岩報左消委會 成功解約
可以肯定同你地講返
4.5g數據王任用plan唔到10gb就會降到5mbps

如果用佢138果個4g plan性價比就還好138$有5mbps好似幾抵
但問題係3hk室內收得超級無敵差
限到5mbps比你室內分分鐘1mbps接收都無

想了解下樓主用咩PLAN? 好似貴PLAN唔會限速 係D 百幾蚊PLAN先會

引用:
原帖由 karass 於 2020-9-17 02:03 AM 發表

想了解下樓主用咩PLAN? 好似貴PLAN唔會限速 係D 百幾蚊PLAN先會
正常好平既都一定會鎖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s031271 於 2020-9-17 01:52 AM 發表

呢篇野勁多3hk打手。。。
我就用左年半岩岩報左消委會 成功解約
可以肯定同你地講返
4.5g數據王任用plan唔到10gb就會降到5mbps

如果用佢138果個4g plan性價比就還好138$有5mbps好似幾抵
但問題係3hk室內收得超級無敵差
限到5mbps比你室內分分鐘1mbps接收都無 ...
師兄 消廢者開單 有証據嗎?有圖有真相

95搭8
引用:
原帖由 4x6 於 2020-9-17 12:44 PM 發表

師兄 消廢者開單 有証據嗎?有圖有真相
我剛剛先出左張無合約的合約 準備測試 如你所說 我不用測試多舊魚

95搭8
引用:
原帖由 4x6 於 2020-9-17 12:46 PM 發表

我剛剛先出左張無合約的合約 準備測試 如你所說 我不用測試多舊魚
門屎說沖值卡要等幾星期先有貨 所以我簽了無合約的合約 看看他小量設備什麼做到全港覆蓋

95搭8

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]