• 瀏覽: 3,540
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
是否已無LG手機賣?我家附近及去深水埗周圍行,都找不到有LG手機!

#lg

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
執皮了

引用:
原帖由 海邊落漠馬 於 2020-4-24 11:08 PM 發表

執皮了
😵,唔怪得周圍都唔見😢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊落漠馬 於 2020-4-24 04:08 PM 發表

執皮了
真定假?我以前好鍾意佢的手機,前一陣子G30唔係好賣得嗎?

回覆 引用 TOP

專燒底版,用過都考京京

回覆 引用 TOP

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
Sony, LG, 因為少人買同利潤少,所以水貨行貨手機舖唔會入貨,只有電訊商先有行貨。

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-5-4 06:48 PM 發表

Sony, LG, 因為少人買同利潤少,所以水貨行貨手機舖唔會入貨,只有電訊商先有行貨。
LG咁好用,唔明無乜人用,我一家人都用LG

回覆 引用 TOP

我都想搵番LG手機黎買,佢好好用!

回覆 引用 TOP

深之都2樓宏K數碼同對台有LG
16/6 :
LG 香港行貨:
Q Stylus 64GB 紫1940
Q6+ 64GB 黑/藍/紫1300
LG 水貨:
V40 128GB 雙卡雙待  中港4G  藍2920
G5 32GB 雙卡雙待 中港4G  黑/銀/金/粉:$1900
X Fast - k600y 3+32GB 雙卡雙待  黑/白999

**買過幾部,暫時未中伏

已執?

一路發

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-6-19 03:58 AM 發表

深之都2樓宏K數碼同對台有LG
16/6 :
LG 香港行貨:
Q Stylus 64GB 紫1940
Q6+ 64GB 黑/藍/紫1300
LG 水貨:
V40 128GB 雙卡雙待  中港4G  藍2920
G5 32GB 雙卡雙待 中港4G  黑/銀/金/粉:$1900
X Fast - k600y 3+32GB 雙卡雙待  黑/白999

**買過幾部 ...
而家家人用緊g7 fit,唔想降grade用g6+

引用:
原帖由 windows311 於 2020-6-19 06:12 PM 發表

而家家人用緊g7 fit,唔想降grade用g6+
依d倉底貨,
冇乜選擇了,
只有再等下吧。

回覆 引用 TOP

@林病月鵝

唔知林女士用過LG未

主題標籤 #lg
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]