• 瀏覽: 7,791
  • 回覆: 74
  • 追帖: 4
主卡最好上台其餘用年卡 如果係唔需要留番個號碼年卡係最平抵玩📱

熱賣及精選
引用:
原帖由 農場橙色獅子 於 2020-5-3 12:15 PM 發表

主卡最好上台其餘用年卡 如果係唔需要留番個號碼年卡係最平抵玩📱
點解主卡最好係上台?

引用:
原帖由 plesk002 於 2020-5-2 04:17 PM 發表

如果冇合約, 抵玩
自由鳥不嬲都無合約

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2020-5-3 02:50 PM 發表

點解主卡最好係上台?
我主卡係自由鳥算唔算上台

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-5-3 11:46 PM 發表

我主卡係自由鳥算唔算上台
自由鳥算係上台,不過無合約。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2020-5-4 02:23 AM 發表

自由鳥算係上台,不過無合約。
聽日有新plan,期待中

引用:
原帖由 lokzimmy 於 2020-5-4 11:44 PM 發表

聽日有新plan,期待中
唔知有無快左, 真心期待

回覆 引用 TOP

新plan出左啦, $100 6gb 42mb速度仲要用晒有限速上網, 有D誠意

附件

birdie new plan.jpg(127.22 KB)

2020-5-5 12:57 PM

birdie new plan.jpg

$210計劃有15GB數據再加其後2mbps任用。自由鳥優勢在於42mbps速度和擁有完整通話服務,其他嘢都輸畀kabayan

以為用咗5G網路計劃就得到全世界,可憐哪!
引用:
原帖由 香港鐵路站@681 於 2020-5-5 01:07 PM 發表

$210計劃有15GB數據再加其後2mbps任用。自由鳥優勢在於42mbps速度和擁有完整通話服務,其他嘢都輸畀kabayan
如果15GB之後有7Mbps就好D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-5-5 12:57 PM 發表

新plan出左啦, $100 6gb 42mb速度仲要用晒有限速上網, 有D誠意
本身用開$90/5GB@21Mbps, 今日轉左 $100/6GB@42Mbps, 抵玩

引用:
原帖由 lokzimmy 於 2020-5-5 11:22 PM 發表

本身用開$90/5GB@21Mbps, 今日轉左 $100/6GB@42Mbps, 抵玩
42Mbps同21mbps大唔大, 心郁郁想轉
我本身都係用 $90/5GB

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-5-5 11:29 PM 發表

唔洗諗啦, 比多$10 多1GB 速度快一倍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-5-5 11:29 PM 發表

講真, 5gb 你夠唔夠用先? 個人覺得21M 我自己就用得好開心, 唔覺42M 會可以更快 ( 除非你會用4G下載/ 更新app / 睇Youtube 1080P) , 如果5GB 夠用, 我覺得你可以唔升級

無限流量圖片上載http://dedpic.com
引用:
原帖由 plesk002 於 2020-5-5 11:49 PM 發表

講真, 5gb 你夠唔夠用先? 個人覺得21M 我自己就用得好開心, 唔覺42M 會可以更快 ( 除非你會用4G下載/ 更新app / 睇Youtube 1080P) , 如果5GB 夠用, 我覺得你可以唔升級 ...
其實次次去到尾都有D緊,多$10多1GB我覺得可以接受

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]