• 瀏覽: 2,288
  • 回覆: 14
想轉CSL,1010或數碼通
呢幾個台有冇4.5G無限plan,價錢平過$178全包? 唔該

我3台的合約到5月尾完約。

熱賣及精選
引用:
原帖由 Davin_abc_123 於 2020-5-2 09:12 PM 發表

呢幾個台有冇4.5G無限plan,價錢平過$178全包? 唔該

你想轉果幾個台有4.5G無限用量,但就不會平過$178。
要平過$178就一係Sunmobile的$138,但限21M速;另一個就是CMHK,孖住上75折,有報料話街檔搞上台手續,$141帶號碼上台不用孖住上都做到。

引用:
原帖由 Cool.com 於 2020-5-3 02:57 PM 發表

你想轉果幾個台有4.5G無限用量,但就不會平過$178。
要平過$178就一係Sunmobile的$138,但限21M速;另一個就是CMHK,孖住上75折,有報料話街檔搞上台手續,$141帶號碼上台不用孖住上都做到。 ...
明白,唔該哂你
我研究下先,謝謝你

回覆 引用 TOP

4.5G無限用量同無限速以上3個台都冇咁平📱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Davin_abc_123 於 2020-5-2 09:12 PM 發表

見到cxx 網上有新上台/轉台選用$118數據任用計劃, 仲送4,200Club積分於Club Like以積分換家的產品
首5G上限21Mbps,其後最高128kbps, 額外免每月$18行政費用!!!
你可以上佢地個website睇睇
https://shop.hkcsl.com/MobOs/index.html

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:

街sales 之前見過csl 做2百頭, 可以問下

回覆 引用 TOP

數仔個5g唔錯!

娛樂

回覆 引用 TOP

尼個價無限好似數仔有

回覆 引用 TOP

聽朋友講 $98 都有任用添

1010 係最貴 問下cSl有冇

引用:
原帖由 Pangpangpig 於 2020-8-3 03:00 PM 發表

聽朋友講 $98 都有任用添
係,數碼通98蚊已經有無限4.5G
https://www.smartone.com/tc/mobi ... ble.jsp?group=basic

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb651aee5fc8a5 於 2020-8-3 03:19 PM 發表

1010 係最貴 問下cSl有冇
咁以1010既價錢, 事實佢又提供到最好既質素既

回覆 引用 TOP

如果嫌十十貴,,,應該Cxx都唔差

回覆 引用 TOP

xxl 網上見到有新上台/轉台選用$118數據任用計劃, 仲送4,200Club積分於Club Like以積分換家的產品
首5G上限21Mbps,其後最高128kbps, 額外免每月$18行政費用!!!
你可以上佢地個website睇睇
https://shop.hkcsl.com/MobOs/index.html

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]