• 瀏覽: 19,510
  • 回覆: 47
  • 追帖: 6
咦!官方卡、全速又有MNP,啱高用量既朋友喎!惟獨是無包分鐘。

近期大受歡迎嘅「年卡」,以 Lucky SIM 及鴨聊佳較吸引,每 GB 數據約 HK$3。不過,3HK 官方的全功能儲值卡最近推出限時優惠,提供 120GB 的 365 日數據組合,成本 HK$328 並可支援攜號轉台,每 GB 只需 HK$2.58。

3HK 全功能儲值卡支援攜號轉台
365 日數據組合限時升級 120GB
每 GB 成本低至 HK$2.58
3HK 全功能儲值卡有 $88 及 $138 版本,使用 3HK 4.5G 網絡,在 3HK 官網可以 HK$70 買 $88 新卡,或 3HK 門市以 $88 或 $138 辦理攜號轉台手續(需視乎 SIM 卡存貨供應),唔係 MVNO 而係 3HK 官方 SIM 卡,對用戶來說就更加安心可靠。另外,用戶可於官網以 HK$240 購買 $300 增值券,使用此增值券可獲 $400 儲值額,儲值卡有效期會由增值日起計 365 日。

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2631502/

附件

3HK_120GB_MNP_01_1024.jpg(166.21 KB)

2020-5-3 08:33 PM

熱賣及精選
使用方法太複雜,又要增值又要計數不會考慮這種煩卡。直接買鴨聊佳或者激

引用:
原帖由 betterbetter 於 2020-5-3 09:47 PM 發表

使用方法太複雜,又要增值又要計數不會考慮這種煩卡。直接買鴨聊佳或者激
佢有攜號

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2020-5-4 02:24 AM 發表

佢有攜號
適合iPhone人,我用開小米雙卡機,不會考慮

回覆 引用 TOP

好似係期間限定,優惠到 2020 年 9 月 30 日,之後仲可唔可以續 120GB Plan 都成問題。

引用:
原帖由 alwaysonline 於 2020-5-4 11:32 AM 發表

好似係期間限定,優惠到 2020 年 9 月 30 日,之後仲可唔可以續 120GB Plan 都成問題。
我諗到時3HK 會睇情況。不過我都認為佢唔會有 lucky ,萬能咁多人用。真係要10GB 一個月既人唔多。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2020-5-4 08:36 PM 發表

我諗到時3HK 會睇情況。不過我都認為佢唔會有 lucky ,萬能咁多人用。真係要10GB 一個月既人唔多。
其實10Gb只夠睇netflix 5齣戲

引用:
原帖由 aicirtap 於 2020-5-4 11:16 PM 發表

其實10Gb只夠睇netflix 5齣戲
當然唔同人有唔同用法,記憶中香港人平均數據用量唔夠5GB。

回覆 引用 TOP

請問邊度買抵?

引用:
原帖由 昌運小子 於 2020-5-7 11:26 PM 發表

請問邊度買抵?
邊張?官方果張可以網上買。

回覆 引用 TOP

用緊,不過3台啲網速真系唔掂,隔一陣就窒住,睇直播實激死

引用:
原帖由 PTU2048 於 2020-5-8 09:04 PM 發表

用緊,不過3台啲網速真系唔掂,隔一陣就窒住,睇直播實激死
手機支援 4.5G 嗎?

付款方法? 

引用:
原帖由 Elvis1006 於 2020-5-9 01:21 AM 發表

付款方法?  
3mall, 可以用信用卡或支付寶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alwaysonline 於 2020-5-8 10:38 PM 發表

手機支援 4.5G 嗎?
Huawei P20lite , yes

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]