• 瀏覽: 47,339
  • 回覆: 225
  • 追帖: 6
咁又無後悔,我都係睇岩budget(心理關口四千以上) 而又想試新野既人。
之前用三叔A80 load WhatsApp sticker 包都要load 一陣先出到,依家轉用iOS 簡直係爽YY !
手感輕薄和單手操作都係個人較喜歡的。

用慣咗大Mon,SE呢啲細Mon已經無興趣

回覆 引用 TOP

用10吋電視玩PS4一樣

回覆 引用 TOP

只係三千幾蚊駛乜後悔?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ufotrumptrump 於 2020-5-4 09:01 PM 發表

如題
4.7吋mon 會唔會細左少少?
有,兩面用啪啪玻璃做,apple care 發了。

引用:
原帖由 rubbish-u 於 2020-5-6 03:08 AM 發表

有,兩面用啪啪玻璃做,apple care 發了。
笑左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 terryng1984 於 2020-5-5 01:05 PM 發表

咁又無後悔,我都係睇岩budget(心理關口四千以上) 而又想試新野既人。
之前用三叔A80 load WhatsApp sticker 包都要load 一陣先出到,依家轉用iOS 簡直係爽YY !
手感輕薄和單手操作都係個人較喜歡的。 ...
其實唔會有試新嘢嘅感覺

新se操作方法同6、7、8嗰啲基本一樣

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

已後悔,電太細做副機都唔掂,SD幾個MSG已經冇電
有冇人想收128GB白色,3300求快甩見到就眼怨

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-5-6 10:16 發表

已後悔,電太細做副機都唔掂,SD幾個MSG已經冇電
有冇人想收128GB白色,3300求快甩見到就眼怨
剛喺人仔台出機256GB都係$3799

SE2020手感超好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ufotrumptrump 於 2020-5-4 09:01 PM 發表

如題
4.7吋mon 會唔會細左少少?
手細咪啱用囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwm368 於 2020-5-6 11:08 AM 發表

剛喺人仔台出機256GB都係$3799
上台價講鬼咩

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-5-6 11:22 發表

上台價講鬼咩
你二手放二千零先有人吼

好多網紅示範玩遊戲但根本就不適合打類似吃雞pubg電動,只適合輕arcade遊戲

引用:
原帖由 香煎性感的老闆 於 2020-5-6 11:26 AM 發表

好多網紅示範玩遊戲但根本就不適合打類似吃雞pubg電動,只適合輕arcade遊戲
唔好打機
睇劇都辛苦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]