• 瀏覽: 47,352
  • 回覆: 225
  • 追帖: 6
淨係買番個Touch ID,eSim 同無線叉已經值回票價啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-5-6 10:16 AM 發表

已後悔,電太細做副機都唔掂,SD幾個MSG已經冇電
有冇人想收128GB白色,3300求快甩見到就眼怨
明明之前出個post係咁話無吸引力又廢只係清舊貨搵鬼買,點知轉頭又話自己買左

引用:
原帖由 ovshk 於 2020-5-7 03:33 PM 發表

明明之前出個post係咁話無吸引力又廢只係清舊貨搵鬼買,點知轉頭又話自己買左
見你地班果粉讚到好抵玩唔買就蝕咪買左部,點知...唉真係信果粉1成都死.我冇你地咁大信仰投降了

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-5-7 03:41 PM 發表

見你地班果粉讚到好抵玩唔買就蝕咪買左部,點知...唉真係信果粉1成都死.我冇你地咁大信仰投降了
你明明話自已有用iphone又有airpod pro,駛乜買部自己睇死既入門機試下用呀?個個用緊iphone既都知部SE會係點,駛乜試…你個airpods pro係人地既?

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-5-7 03:41 PM 發表

呢個就係iphone既魔力,可以令到一個係咁話部機只係清舊貨既廢機,都仍然第一時間走去買黎試…

引用:
原帖由 ovshk 於 2020-5-7 03:47 PM 發表

你明明話自已有用iphone又有airpod pro,駛乜買部自己睇死既入門機試下用呀?個個用緊iphone既都知部SE會係點,駛乜試…你個airpods pro係人地既?
我開個POST同人討論,人地有POINT既我會接受,所以我最後去左買,雖然最後中哂伏
相反有D人講埋D廢話我就好少理,連佢地有冇用梗IPHONE都係一個問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ovshk 於 2020-5-7 03:54 PM 發表

呢個就係iphone既魔力,可以令到一個係咁話部機只係清舊貨既廢機,都仍然第一時間走去買黎試…
我用XS A12啫,見個個話13又勁又抵咪試下,嘩真係垃圾到不行.咦你當初好似好大興趣,我估你都冇錢買一手架啦,見係你2500蚊賣俾你啦

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-5-7 03:58 PM 發表

我用XS A12啫,見個個話13又勁又抵咪試下,嘩真係垃圾到不行.咦你當初好似好大興趣,我估你都冇錢買一手架啦,見係你2500蚊賣俾你啦 ...
我都無講過想買,我只係笑你話買iphone可以虛榮你就驚到ban左我覆你啦…

我買部入門機做乜?你估我係你咩,一路話廢一路第一時間跑去買

不過只有iphone做到,口裡說不,身體卻很誠實

下下做野都唔諗清楚就買,梗係會後悔啦,呢啲月經post , 真係100歲唔死都有新聞

回覆 引用 TOP

當年se入門試用iPhone ,真心勁好用,不過自己老花唔爭氣,用5.5吋後已經不能返轉頭

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]