• 瀏覽: 54,447
  • 回覆: 240
  • 追帖: 7
如題
4.7吋mon 會唔會細左少少?

我冇!我8仔上SE 2020!感覺好爽!但講真有樣嘢要彈彈佢🙇🏻‍♂️就係電!呢袋電量堅去得快咗🤦🏼‍♂️

買左SE1 好鐘意,覺得好高級。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FUNNY69 於 2020-5-4 09:10 PM 發表

我冇!我8仔上SE 2020!感覺好爽!但講真有樣嘢要彈彈佢🙇🏻‍♂️就係電!呢袋電量堅去得快咗🤦🏼‍♂️
呢部野只能做副機,舊電根本捱唔住

引用:
原帖由 ufotrumptrump 於 2020-5-4 09:01 PM 發表

如題
吾打機吾睇片無老花只一般使用就好用!利伸!只摸過新機及用過i4,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FUNNY69 於 2020-5-4 09:10 PM 發表

我會覺得, 好似一架車咁, 換咗個Ferrari engine, 但個油箱容量不變, 你會諗到有咩事發生

個mon直頭就係細,仲話睇片打機單手好爽,五六年前產品

而家仲出噤細mon真玩野

著西裝一流,機細細功能強大

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ufotrumptrump 於 2020-5-4 09:01 PM 發表

如題
NO! 4.7" 夠用可入褲袋!

Mon真太細,解像度好低,mon細郁睇到分別,只係夠細好袋同A13

引用:
原帖由 ddboy 於 2020-5-5 10:27 AM 發表

NO! 4.7" 夠用可入褲袋!
咁好多機都入到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 man_33 於 2020-5-5 11:57 AM 發表

Mon真太細,解像度好低,mon細郁睇到分別,只係夠細好袋同A13
正解

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 和你sick 於 2020-5-5 08:47 AM 發表

而家仲出噤細mon真玩野
都唔算既
明買明賣
不過用開左大轉細真係唔慣

買得SE點解會後悔!?SE係抵價入門級,如果喜歡大mon 機肯定係買11pro max 。或者可以等明年SE大mon版。
利申:本人用緊iphone X開心使用中
         (等12Pro max 先再轉)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]