• 瀏覽: 9,275
  • 回覆: 62
引用:
原帖由 obey1988565 於 2020-5-5 02:57 PM 發表

老人家機, 都係睇芒大唔大, 電夠唔夠, 同價錢平唔平
咁後生機睇D咩?

熱賣及精選
引用:
原帖由 李sinlol 於 2020-5-6 01:40 AM 發表

呢D機有埋上網plan,同埋數據量仲多過我而家每個月用緊5GB
我見你地成日都講3台, 推介咁多PLAN, 你真係用緊5GB 咁多數據既PLAN?

老人家都係用大mon較大字好,我屋企2老都係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ginobili0622 於 2020-5-6 09:14 AM 發表

我見你地成日都講3台, 推介咁多PLAN, 你真係用緊5GB 咁多數據既PLAN?
個個人用既習慣唔同,有咩咁出奇?

引用:
原帖由 李sinlol 於 2020-5-6 12:41 PM 發表

個個人用既習慣唔同,有咩咁出奇?
唔駛理佢,佢話人淨係介紹3台,佢自己都淨係踩3台,唔知咩居心

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-5-6 05:13 PM 發表

唔駛理佢,佢話人淨係介紹3台,佢自己都淨係踩3台,唔知咩居心
點解咁講 我見你們成日係其他手機版都係咁叫人上3台PLAN 出機, 所以我都好有興趣

上次見你比較CMHK 同3台 5G 100GB PLAN, 你又特登唔講CMHK 同樣PLAN 價錢. 你可唔可補番? 真心想轉用5G, 特別3台的.

回覆 引用 TOP

大家可以理性討論, 每個人鐘意既野唔同...可能有人只係鐘意3.....有人只係鐘意SMARTONE....

我地都控制唔度人地點諗......同埋台呢家野, 真係好睇地區...好似我自己咁, 我都係用3, 但有網友話乜D地方收唔度...( 至少果個地方我好日都唔會去一次 )...

所以重申, 上網快慢, 真係睇地區....有人話快, 也又人會話慢....最好就自己買張儲值卡試下.....

每個人心目中既質素都唔一樣 

無限流量圖片上載http://dedpic.com
老人家福音

引用:
原帖由 plesk002 於 2020-5-6 05:56 PM 發表

大家可以理性討論, 每個人鐘意既野唔同...可能有人只係鐘意3.....有人只係鐘意SMARTONE....

我地都控制唔度人地點諗......同埋台呢家野, 真係好睇地區...好似我自己咁, 我都係用3, 但有網友話乜D地方收唔度...( 至少果個地方我好日都唔會去一次 )...

所以重申, 上網快慢, 真係睇地區....有人話快, 也又人會話慢....最好就自己買張儲值卡試 ...
最緊要自己用過覺得OK就可以

唔同手機其實都會影響接收

引用:
原帖由 plesk002 於 2020-5-5 07:51 AM 發表

好似幾抵, 但佢地上網用量多嗎? 如果唔多, 可以考慮買小米電話加年卡,應該更抵玩
唔好睇少老人家用量少
我媽一個月用成10GB

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yipg13 於 2020-5-7 02:24 AM 發表

最緊要自己用過覺得OK就可以

唔同手機其實都會影響接收
我分別用唔同型號電話, 同一個台,都會收到唔同既格數

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 plesk002 於 2020-5-6 12:27 AM 發表

我自己用緊3hk, 00:26 測試過, 都算滿意, 可能夜晚掛, 我本身用緊21M11109674
21M PLAN 行到呢個速度真係唔錯, 估唔到連UPLOAD 都可以咁快

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 plesk002 於 2020-5-6 05:56 PM 發表

所以重申, 上網快慢, 真係睇地區....有人話快, 也又人會話慢....最好就自己買張儲值卡試 ...
其實係架, 我轉用3台之前都係買左卡試左先, 平時出入既地方, 公司同屋企都收得唔錯, 個SALES OFFER 既PLAN又抵, 咪轉, 我以前轉工試過個位係得某D台先收到, 某D台收得勁差, 真係好難講

引用:
原帖由 aear 於 2020-5-5 02:29 PM 發表

3叔A51點睇?
大約咩價錢到?上店$280  有成交嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 plesk002 於 2020-5-6 12:27 AM 發表

我自己用緊3hk, 00:26 測試過, 都算滿意, 可能夜晚掛, 我本身用緊21M
21m收成咁 講真都算係唔錯

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]