• 瀏覽: 9,276
  • 回覆: 62
引用:
原帖由 袋中難吃的海鮮 於 2020-5-6 07:06 PM 發表

老人家福音
嚟緊父親節都可以諗諗佢

熱賣及精選
引用:
原帖由 TEEMODUTY 於 2020-5-8 10:08 PM 發表

其實係架, 我轉用3台之前都係買左卡試左先, 平時出入既地方, 公司同屋企都收得唔錯, 個SALES OFFER 既PLAN又抵, 咪轉, 我以前轉工試過個位係得某D台先收到, 某D台收得勁差, 真係好難講 ...
Sales offer plan咩價位到?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 piggyh 於 2020-5-5 03:03 AM 發表

https://web.three.com.hk/2020mayoffer/index.html

出俾老人家,邊部好d?
自己買機 + 年咭

引用:
原帖由 AF3EA9 於 2020-5-17 01:34 PM 發表

上下載都算幾平均 不過我真係試左好耐, 佢地個數據皇, 如果用緊FUP, 10GB 左右, 就開始限你4M....夜晚11,12 點先唔鎖速, 但就算鎖速, 4M 我見都夠用既, 只係有時見lock 左速, 冇咁爽 ...
當任用數據王生效,即使可上到21m/全速,如果狂扯數據(例如bt或睇4k串流影片)亦都會即時限返4m。

以為用咗5G網路計劃就得到全世界,可憐哪!
引用:
原帖由 AF3EA9 於 2020-5-17 01:34 PM 發表

上下載都算幾平均 不過我真係試左好耐, 佢地個數據皇, 如果用緊FUP, 10GB 左右, 就開始限你4M....夜晚11,12 點先唔鎖速, 但就算鎖速, 4M 我見都夠用既, 只係有時見lock 左速, 冇咁爽 ...
咁都得 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 joetchan186 於 2020-5-14 01:23 AM 發表

嚟緊父親節都可以諗諗佢
係喎,咁咪可以唔洗煩父親節買咩禮物

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 piggyh 於 2020-5-5 03:03 AM 發表

https://web.three.com.hk/2020mayoffer/index.html

出俾老人家,邊部好d?
TCL 10L我覺得望落都唔錯

回覆 引用 TOP

0機價上台最搵笨。

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-5-18 11:07 AM 發表

0機價上台最搵笨。
要預繳,局你Join 貴 plan..........搵笨柒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-5-18 11:07 AM 發表

0機價上台最搵笨。
其實都唔可以話佢哋搵笨, 係中計啲人蠢。

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-5-18 07:02 PM 發表

其實都唔可以話佢哋搵笨, 係中計啲人蠢。
可以咁講嘅......

回覆 引用 TOP

4.5g 網絡某區域真實情況
11107528 即係邊一區呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-17 07:06 PM 發表

自己買機 + 年咭
年卡唔係人人喜歡

回覆 引用 TOP

引用:

0機價上台最搵笨。
點會
如果部機真係有需要用 上台出機係ok

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]