• 瀏覽: 2,623
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
換機吾再考慮asus

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 科幻推理 於 2020-5-6 03:17 PM 發表

我又係舊電唔得,都諗緊轉咩好
Zenfone 6, 5000電-夠你用

回覆 引用 TOP

zenfone 7 幾時先肯出呀? 等緊換機

回覆 引用 TOP

近年是有新機的, 是今年未有

連 max pro M2 之後...

ptt [閒聊] Zenfone 5系列是怎麼重創華碩手機事業的

華碩手機2019前三季虧了34.3億台幣(新機種虧16.24億,舊機種虧18.03億)
--
轉型後第一支!專家用戶手機ZenFone Max Shot
華碩3月獨家與高通、日月光合作推出QSiP智慧型手機ZenFone Max Shot,面向巴西市場,許先越說,這就是專家用戶手機,其中一款具有三鏡頭,就是對應到愛拍照的專家用戶族群,而這個案子是由巴西政府主導的策略性投資,華碩只要採用高通該款SOC手機就可以享有稅務優惠。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月球多 於 2020-5-6 03:24 PM 發表

Oppo, Samsung,小米或華為P3O
最後淨返三星

回覆 引用 TOP

搭單一問,小弟都想買ZenFone6,但坊間好似無貨.... 請問邊到仲有得買?

引用:
原帖由 AlbertWesker 於 2020-6-28 08:55 AM 發表

搭單一問,小弟都想買ZenFone6,但坊間好似無貨.... 請問邊到仲有得買?
我次次買Asus嘅機都係上啲樓上舖買,在格價價搵料

引用:
原帖由 科幻推理 於 2020-6-28 11:37 AM 發表

我次次買Asus嘅機都係上啲樓上舖買,在格價價搵料
師兄可以PM相熟或有信譽的樓上鋪給我嗎?

謝謝

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]