• 瀏覽: 2,612
  • 回覆: 18
仲有邊個牌子多人用?
最好香港又有support同行貨既,仲有咩野牌子可以揀呢?

熱賣及精選
仲有oppo, one plus果D咁

回覆 引用 TOP

one plus同大陸訂機差太多
反而oppo唔錯,感覺有誠意做
D機質素都唔差

回覆 引用 TOP

oppo好似都聽過,係咪最近有出5G機果個?

引用:
原帖由 janlank 於 2020-5-8 12:55 AM 發表

find 2 x pro呀
我同事都訂左,而家有耳機送
佢係3上台就送埋無限4.5G同娛樂組合,計返部機都幾抵用

咁等我都研究下先,thanks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pinkbar 於 2020-5-8 12:05 PM 發表

好似港版得單卡?

回覆 引用 TOP

多人用實係蘋果,三星

有support同行貨 SONY, NOKIA

華碩ZENFONE

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2020-5-8 08:19 PM 發表

多人用實係蘋果,三星

有support同行貨 SONY, NOKIA

華碩ZENFONE
NOKIA,華碩ZENFONE........rubbish

OPPO 我玩左 ,真心唔錯,有heart 部野 ,oneplus 都正,不過香港好似無行,google one plus 唔知有無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-12 12:04 AM 發表

NOKIA,華碩ZENFONE........rubbish
呢幾隻係香港定國際都無咩起息,算吧啦

引用:
原帖由 pinkbar 於 2020-5-8 12:05 PM 發表

CHING 想問下其他台有無出plan

回覆 引用 TOP

華為不了 ,無google 搞唔掂
OPPO /VIVO 啦 仲有google 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 janlank 於 2020-5-8 12:55 AM 發表

findx2 pro 小弟用緊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Graceavator 於 2020-5-12 04:34 PM 發表

呢幾隻係香港定國際都無咩起息,算吧啦
仲有 HTC 都係垃圾

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]