• 瀏覽: 4,746
  • 回覆: 16
係咪可以用CMHK 5G 網絡 謝謝

引用:
原帖由 mocash 於 2020-5-11 02:06 PM 發表
係咪可以用CMHK 5G 網絡 謝謝
sure can use CMYK 5G

引用:
原帖由 agogo171 於 2020-5-11 02:08 PM 發表

sure can use CMYK 5G
thank you

我試過唔得,機頂有顯示5g,但speedtest 就LTE

引用:
原帖由 1467bee 於 2020-5-11 02:16 PM 發表
我試過唔得,機頂有顯示5g,但speedtest 就LTE
你有沒有join個5G計劃先?

我親身去中移借張5g卡去試,開晒機內嘅NSA和SA都唔得,只係4g速度。

V30 pro 比 HONOR 30pro 個mon 仲要靚

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-5-11 05:43 PM 發表
V30 pro 比 HONOR 30pro 個mon 仲要靚
吓!我仲諗住買honor30pro+😳

V30 pro PDD 價錢好抵買。開關後我都買。

引用:
原帖由 agogo171 於 2020-5-11 06:49 PM 發表

吓!我仲諗住買honor30pro+😳
v30 pro系lcd mon沒屏幕解鎖,要側面解鎖,淨系呢點我已經唔會考慮了。honor 30 pro+系oled,有屏幕解鎖,呢部機系平價版p40 pro,我推薦你買honor30 pro+!

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-5-11 05:43 PM 發表
請問 v30 pro 怎樣裝whatsapp?

引用:
原帖由 j.o.lai 於 2020-6-7 07:22 PM 發表

請問 v30 pro 怎樣裝whatsapp?
地區轉中國香港,Appgallery裏面有連結去WhatsApp官網。

引用:
原帖由 1467bee 於 2020-6-7 11:31 PM 發表

地區轉中國香港,Appgallery裏面有連結去WhatsApp官網。
謝謝

請問樓主有無買到v30 pro 如有在邊間買?

引用:
原帖由 1467bee 於 2020-5-11 03:11 PM 發表
我親身去中移借張5g卡去試,開晒機內嘅NSA和SA都唔得,只係4g速度。
https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29604716

主題標籤 #honor
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]