• 瀏覽: 2,236
  • 回覆: 19
只裝幾個通訊apps,絕對不打game 不影相
因爲成日去街市,粗用頂住,最緊要平,邊度買好?

違規內容
熱賣及精選
引用:
原帖由 fbfv2008 於 2020-5-16 02:43 PM 發表

華為 Y6s
Nokia 2.3

引用:
原帖由 montejo 於 2020-5-16 04:49 PM 發表

華為 Y6s
how much where to buy

違規內容
引用:
原帖由 fbfv2008 於 2020-5-16 04:52 PM 發表

how much where to buy

回覆 引用 TOP

紅米 5A 6A , $500-600

回覆 引用 TOP

最平嘅紅米。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fbfv2008 於 2020-5-16 02:43 PM 發表

最近咪有部兩百零蚊有埋個座既電話,合曬你用

引用:
原帖由 montejo 於 2020-5-16 04:52 PM 發表

thx nokia is better ??

違規內容

引用:
原帖由 fbfv2008 於 2020-5-17 03:03 AM 發表

thx nokia is better ??
引用:
我眼中兩部都係電子垃圾,你有幾多米咪煮幾多飯囉!

回覆 引用 TOP

引用:

水貨
紅米 7A, HUAWEI Honor 7S 500-600

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2020-5-17 12:06 AM 發表

最近咪有部兩百零蚊有埋個座既電話,合曬你用
日曬雨淋企係門口望望望比人又問又寸都無人幫你出機,然後上來討論區發爛渣?

加多少少買埋部有分機啦,咪可以比你係公厠入面扮打電話溝女囖

違規內容
引用:
原帖由 fbfv2008 於 2020-5-17 01:07 PM 發表

日曬雨淋企係門口望望望比人又問又寸都無人幫你出機,然後上來討論區發爛渣?

加多少少買埋部有分機啦,咪可以比你係公厠入面扮打電話溝女囖 ...
9唔搭8,又係你問人要激平電話,人地話你知你又嫌人地cheap自己又無budget,抵你逢賭必輸既XD

呢部啦! 內置800ma充電, 係街度聽電話保證另人側目

附件

2020-05-17.png(471.42 KB)

2020-5-17 09:57 PM

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2020-5-17 03:30 PM 發表

9唔搭8,又係你問人要激平電話,人地話你知你又嫌人地cheap自己又無budget,抵你逢賭必輸既XD
馮賭必輸就梗架啦,唔通你會贏得到? 不過分別就係我輸得起,你輸唔起甘解囖

違規內容

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右