• 瀏覽: 3,602
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 香港鐵路站@681 於 2020-5-20 08:28 PM 發表

試吓直接向客戶服務部投訴,續約部班人就唔會再煩你了
要搞到咁,真係好明白點解會有人帶刀去icable總部

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-18 06:38 PM 發表

出年完左約我都或者轉玩年咭
年卡我個人又真係麻麻地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陳年舊歡 於 2020-5-23 06:40 PM 發表

我個3仔118無限plan都就到期,依排狂收3,cmhk,CSL打電話黎…
3打俾你有咩價?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 花花狗 於 2020-5-21 06:26 PM 發表

有時一聽電話就知唔係香港人,似係大陸call centre
我都費事聽,所以唔知

回覆 引用 TOP

最麻煩就係開緊工, 雙手汚糟邋遢突然間電話響, 想唔聽, 佢又唔收線, 吹X漲!

我暫時又冇成日收到電話,係完約前先間中收到1,2個電話叫你續約

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白加紅 於 2020-6-1 02:41 PM 發表

最麻煩就係開緊工, 雙手汚糟邋遢突然間電話響, 想唔聽, 佢又唔收線, 吹X漲!
yes ...... 煩擾程度 = 曱甴

回覆 引用 TOP

其實間間都會打黎SELL PLAN, 銀行都成日打黎

引用:
原帖由 tzetingting 於 2020-6-2 01:55 AM 發表

其實間間都會打黎SELL PLAN, 銀行都成日打黎
我都唔明, 點解唔短訊, WhatsApp, E-mail  之類? 係都要響到人哋接聽? 咁樣會令人好反感。

引用:
原帖由 白加紅 於 2020-6-2 03:01 PM 發表

我都唔明, 點解唔短訊, WhatsApp, E-mail  之類? 係都要響到人哋接聽? 咁樣會令人好反感。
所以要搵小熊幫手

回覆 引用 TOP

正路完約前半年宦已經會開始KEEP住打

引用:
原帖由 JOSEIPIAA 於 2020-6-4 01:53 AM 發表

正路完約前半年宦已經會開始KEEP住打
我 3 月剛續新約, 4 月尾開始已經不停有短訊,電話,留言叫你轉乜 Plan 物 Plan ...........DKLM 煩鳩

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]