• 瀏覽: 3,610
  • 回覆: 44
早兩個月剛續 4G Plan (78蚊 5GB),過左一個月左右,短訊幾乎日日有,係咁 Sell 買機轉 Plan,upgrade plan,直接打電話亦係咁(俾小熊 block 晒),係咁留言.........都幾 Q 煩

熱賣及精選
的確好煩, 前排我老婆3到期, 差唔多幾日就打一次黎

無限流量圖片上載http://dedpic.com
之前就到期個陣, CS有打黎傾
但續左之後就無再打黎

引用:
原帖由 Followup 於 2020-5-16 10:35 PM 發表

之前就到期個陣, CS有打黎傾
但續左之後就無再打黎
我剛續約後確係靜左個零月..........近期就幾乎日日有電話/短訊/留言

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-16 06:37 PM 發表

早兩個月剛續 4G Plan (78蚊 5GB),過左一個月左右,短訊幾乎日日有,係咁 Sell 買機轉 Plan,upgrade plan,直接打電話亦係咁(俾小熊 block 晒),係咁留言.........都幾 Q 煩 ...
我早上星期都收到3台續約電話,到我確實完xxx號碼的續約事宜後,隨即話已辦理轉台手續,到時會轉走,不會再續約,之後果位續約部小姐聽到後都話唔好意思。
隔多一兩日再打嚟,跟住我有少少強烈語氣,話上次唔係話咗已辦理轉台手續,不會續約的。之後就暫時無再打嚟。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-16 06:37 PM 發表

早兩個月剛續 4G Plan (78蚊 5GB),過左一個月左右,短訊幾乎日日有,係咁 Sell 買機轉 Plan,upgrade plan,直接打電話亦係咁(俾小熊 block 晒),係咁留言.........都幾 Q 煩 ...
csl.果啲續約仲煩。

引用:
原帖由 Cool.com 於 2020-5-17 09:09 AM 發表

csl.果啲續約仲煩。
csl係好煩,一日打兩次嚟,已經話咗唔續約,仲要繼續打

引用:
原帖由 lam_kelvin 於 2020-5-17 10:00 AM 發表

認同,真係一日打兩次黎,仲要唔同人。
我係因為網絡接收唔掂轉走,每次都話轉介工程部跟進。
每次都要重新講一次,你話幾煩?

引用:
原帖由 edwardk0218 於 2020-5-17 10:06 AM 發表

認同,真係一日打兩次黎,仲要唔同人。
我係因為網絡接收唔掂轉走,每次都話轉介工程部跟進。
每次都要重新講一次,你話幾煩?
我用咗10年,都係因為訊號越嚟越差所以唔續約,同你一樣轉我去工程部講啲廢話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lam_kelvin 於 2020-5-17 10:00 AM 發表

間間都係煩膠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 show格拉底 於 2020-5-17 02:46 PM 發表

我個3仔118無限plan都就到期,依排狂收3,cmhk,CSL打電話黎…
CHING/TSE 不停被折騰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 plesk002 於 2020-5-16 09:07 PM 發表

的確好煩, 前排我老婆3到期, 差唔多幾日就打一次黎
咁有冇咩平優惠俾你?

回覆 引用 TOP

好多台都有呢個問題,打上CS,叫佢地咪成日打來sale野

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-5-18 06:18 PM 發表

好多台都有呢個問題,打上CS,叫佢地咪成日打來sale野
出年完左約我都或者轉玩年咭

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]