• 瀏覽: 5,611
  • 回覆: 32
佢標榜15G $160
無合約年期限制,網絡係用smtone
網絡穩唔穩定? 要轉會麻唔麻煩?

熱賣及精選
自由鳥無合約想幾時走就幾時走

引用:
原帖由 E500 於 2020-5-17 11:44 AM 發表

佢標榜15G $160
SMT地鐵穩定, 速度都係 42M, 轉台直接用佢個APP搞就OK好簡單

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 E500 於 2020-5-17 11:44 AM 發表

佢標榜15G $160
睇你定義係咩...同埋你每個月用幾多GB 流量...

不過, 你可以同CLUB SIM對比下, 都係無合約.

無限流量圖片上載http://dedpic.com

回覆 引用 TOP

如果唔慣用年卡
自由鳥都抵嘅
而且去旅行懶懶哋買個外遊數據 plan 就得 (有時佢會送幾日畀你用)
唔使換卡好方便

不妨試下用三個月, 用160蚊plan頭3個月每月送多15Gb data!

附件

Screenshot_20200518_113100.jpg(82.76 KB)

2020-5-18 11:31 AM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bobic 於 2020-5-18 10:29 AM 發表

如果唔慣用年卡
自由鳥都抵嘅
而且去旅行懶懶哋買個外遊數據 plan 就得 (有時佢會送幾日畀你用)
唔使換卡好方便
依個真, 之前去日本都係用佢一落機就用得
雖然依家無得去

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-5-19 11:28 PM 發表

依個真, 之前去日本都係用佢一落機就用得
雖然依家無得去
之前趁優惠買定五日去日本
去到下年三月到期
都唔知用唔用到

我覺得抵用又好方便喎

回覆 引用 TOP

如果無合約...算抵玩....佢有出GAME....可以把GAME 錢轉返去GB DATA 的.

無限流量圖片上載http://dedpic.com
引用:
原帖由 plesk002 於 2020-5-20 08:50 AM 發表

如果無合約...算抵玩....佢有出GAME....可以把GAME 錢轉返去GB DATA 的.
仲可以互射數據

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bobic 於 2020-5-20 12:22 AM 發表

之前趁優惠買定五日去日本
去到下年三月到期
都唔知用唔用到
係囉, 外國都仲爆緊..都唔知幾時完

回覆 引用 TOP

係一田買遨遊sim好似買一送一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-5-17 11:58 AM 發表

自由鳥無合約想幾時走就幾時走
引用:
原帖由 lokzimmy 於 2020-5-17 12:06 PM 發表

SMT地鐵穩定, 速度都係 42M, 轉台直接用佢個APP搞就OK好簡單
@lokzimmy
@雲林真美
又係你2個話不斷話個個台都唔好,之後盲讚SMT最好?

不如叫埋你D朋友仔
@檸檬鮮奶雪糕
@醉愛熊仔糖
@officeboy97
@龍成邦
@日裡萬基
一齊盲讚歌頌新鴻基數碼通/自由鳥最好吧

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]