• 瀏覽: 138,058
  • 回覆: 943
  • 追帖: 11
引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-5-20 08:12 PM 發表

小米將來會唔會好似華為咁被封殺?
我唸要小米能夠做到威脅到蘋果大部份手機或產品嘅銷量, 美國才會出手封殺 !

回覆 引用 TOP

唔見左個小米日歷點下載返?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2020-5-20 03:05 PM 發表

望下先
我都要去望下量量重唔重先。。。

引用:
原帖由 商界怪樓盤 於 2020-5-20 08:08 PM 發表

機身唔重有得諗啊!!!!
我驚李軍先生唔知俾啲咩料落去禁平個成本令機身石頭咁重。

而且有外國網說重量不能接受。。。
佢姓雷唔係李...電池大就梗重㗎啦!

回覆 引用 TOP

開機掣做埋指紋驗證 ,我覺得唔太方便, 如果用埋手機套就更加難掂個掣!

引用:
原帖由 HSBCTKO 於 2020-5-20 08:53 PM 發表

開機掣做埋指紋驗證 ,我覺得唔太方便, 如果用埋手機套就更加難掂個掣!
但好似大部份人有相反意見。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HSBCTKO 於 2020-5-20 08:53 PM 發表

我又ok..試埋d史前玩具。

附件

FB_IMG_1589981557097.jpg(94.92 KB)

2020-5-20 09:34 PM

回覆 引用 TOP

引用:

Sony 粉一向好中意呢個設計喎?其實好過用屏幕指紋, 又唔會怕雜牌保護貼影響指紋感應 !

回覆 引用 TOP

note 9個耳機output..真係有d恐怖。。。
係o甘2都要push1push拒

引用:
原帖由 商界怪樓盤 於 2020-5-20 08:27 PM 發表

我都要去望下量量重唔重先。。。
我家陣好重

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2020-5-20 09:46 PM 發表

我家陣好重
你意思你話你覺得部機,覺得重??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2020-5-20 09:45 PM 發表

note 9個耳機output..真係有d恐怖。。。
係o甘2都要push1push拒
你意思系好定吾好聲

引用:
原帖由 sup9 於 2020-5-20 09:57 PM 發表

你意思系好定吾好聲
westone3鉄都推不動....

現在配搭...好過之前xperia...成日didi聲。。
用來youtube聴、都ok.

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2020-5-20 10:20 PM 發表

現在配搭...好過之前xperia...成日didi聲。。
用來youtube聴、都ok.
我平時聽moov多, 甘系吾系d吾ok? 我都系用普通藍牙耳機

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]