• 瀏覽: 137,444
  • 回覆: 943
  • 追帖: 11
引用:
原帖由 sup9 於 2020-5-20 10:23 PM 發表

我平時聽moov多, 甘系吾系d吾ok? 我都系用普通藍牙耳機
茶実図中隻耳機...無電話推得起o既。
部電話我好満意ar...

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2020-5-20 10:28 PM 發表

茶実図中隻耳機...無電話押得起o既。
部電話我好満意ar...
請問如果普通聽歌,你覺得點?我一路用開samsung, 我見里部大電加真3 card,  幾fit要求。個UI 好吾好用?謝謝c 兄解答

引用:
原帖由 sup9 於 2020-5-20 10:33 PM 發表

請問如果普通聽歌,你覺得點?我一路用開samsung, 我見里部大電加真3 card,  幾fit要求。個UI 好吾好用?謝謝c 兄解答
bluetooth 耳機無関係
我自己鐘意o甘玩o者...
耳機6k....amp..3,4K好似
殘餘物資來。
被人見到真係笑爆o且。。

附件

IMG_20200520_223750.jpg(262.43 KB)

2020-5-20 10:41 PM

回覆 引用 TOP

不能更新有人有同樣問題嗎?

引用:
原帖由 大隻仔仔 於 2020-5-20 11:23 PM 發表

無事

附件

Screenshot_2020-05-20-23-30-44-072_com.android.vending.jpg(63.25 KB)

2020-5-20 11:31 PM

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2020-5-20 11:31 PM 發表

無事
解決了.原來PAY商店問題.清除PAY商店資料就更新到

回覆 引用 TOP

呢隻野好難淘到配件...
想問下mon貼,保護套呢d可以係邊度買?

去左睇demo 機,
個mon 較到最光都有d暗,
其他都無野好挑剔。

引用:
原帖由 howevera 於 2020-5-20 08:14 AM 發表

部機就 165.75毫米 x 76.68毫米
但如果你真係要個 mon 既 size, 咁就從數學上計下:

1. x^2 + y^2 = 6.67^2
2. x/y = 20/9

快速計算:
從 2. 得知 x = 20y/9, 代入 1.

400y^/81 + y^2 = 44.4889
400y^ + 81y^2 = 3603.6009
y^2 = 7. ...
犀利但我買手機最緊要上手睇下實物同埋試機最緊要 😂👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大隻仔仔 於 2020-5-20 11:23 PM 發表

不能更新?Wharsapp delay?
真係唔明點解不停仲有人咁問!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 卡關達 於 2020-5-20 09:41 AM 發表

應該都係買9 PRO 
NOTE 10 LITE MON係好D
但其他野差唔多...用住一年.之後再睇有咩中價位機
實物小米note 10 lite 睇起來比較更高檔 曲mon 更靚仔手機鏡頭冇凸起 鏡頭用sony 面板用AMOLED 應該比較好 但128G.... 🤔

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-5-20 12:51 PM 發表

應該類似 iQOO 3 模擬機械震動鍵盤 ?!

“ 眾所周知,機械鍵盤在打字體驗上有着不可撼動的地位,不少人都喜歡機械鍵盤的乾脆利落和「噠噠噠」的反饋聲。而最近發佈的 iQOO 3也帶來了全新的機械鍵盤模式…
iQOO 3的機械鍵盤最大的特點就是震動反饋,搭載專業 X軸線性馬達,通過震動反饋來模擬機械鍵盤的按壓段落感,將「噠噠噠」的感覺完美還原。馬達的體積越大,越能模擬出細緻的震感。為了能還 ...
犀利我都冇研究過呢啲 紅米note 9 pro 震動 大致都係咁上下😂👍

回覆 引用 TOP

大mon有樣好 分割畫面 多工用法😂

附件

P_20200521_085018_1.jpg(640.17 KB)

2020-5-21 09:05 AM

引用:
原帖由 jk855 於 2020-5-21 09:01 AM 發表

實物小米note 10 lite 睇起來比較更高檔 曲mon 更靚仔手機鏡頭冇凸起 鏡頭用sony 面板用AMOLED 應該比較好 但128G.... 🤔
我又覚得ips 比較順眼...光暗我set...50%...
買mon..我都一定會買eizo flexscan ips 系列....oled...d 色真係....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 709394959818 於 2020-5-21 08:32 AM 發表

去左睇demo 機,
個mon 較到最光都有d暗,
其他都無野好挑剔。
打真軍la

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]