• 瀏覽: 138,059
  • 回覆: 943
  • 追帖: 11
引用:
原帖由 jk855 於 2020-5-21 09:05 AM 發表

大mon有樣好 分割畫面 多工用法😂
唔講都唔記得有呢個功能

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2020-5-21 09:12 AM 發表

打真軍la
“打真軍” 係指唔用佢果張mon 貼??

引用:
原帖由 you_meet 於 2020-5-21 08:01 AM 發表

呢隻野好難淘到配件...
想問下mon貼,保護套呢d可以係邊度買?
當然是淘寶

引用:
原帖由 709394959818 於 2020-5-21 09:22 AM 發表

係ar...我未除住...好快會除嫁la...
2000樓下電話...又買殻又買dセセ貴価保護貼...真係有d。。。
其実我1向打真軍...習慣個袋得包煙、同電話...好難會花screen....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 howevera 於 2020-5-21 09:23 AM 發表

當然是淘寶
我淘左啲貼呀,殼呀。
幫手幫我要啲?

回覆 引用 TOP

過幾日又話出小米10x,琴晚買左先發現

引用:
原帖由 kenneth_ling 於 2020-5-21 12:17 PM 發表

過幾日又話出小米10x,琴晚買左先發現
公報o者.....有排未到有貨la...

收音機功能。E代整返好。之前紅米NOT3-5都收得好差。

引用:
原帖由 you_meet 於 2020-5-21 08:01 AM 發表

呢隻野好難淘到配件...
想問下mon貼,保護套呢d可以係邊度買?
吓?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 709394959818 於 2020-5-21 09:22 AM 發表

人哋落足本又大猩猩又盛,咁都唔領情係都要著兩條底褲,戴兩重口罩

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2020-5-21 12:28 PM 發表

公報o者.....有排未到有貨la...
啱啱轉左5g plan, 所以care左少少

引用:
原帖由 kenneth_ling 於 2020-5-21 12:49 PM 發表

啱啱轉左5g plan, 所以care左少少
再買!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大隻仔仔 於 2020-5-21 12:37 PM 發表

收音機功能。E代整返好。之前紅米NOT3-5都收得好差。
之前用過紅米 Note4 係收得差, 再用紅米 Note7 已經收得好好多 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starwise 於 2020-5-21 12:48 PM 發表

人哋落足本又大猩猩又盛,咁都唔領情係都要著兩條底褲,戴兩重口罩
膠殻都有用o既...我試過d金屬殻...釣魚o個陣有電話...冬天乾...手1滑...電話就去左海底...
1年最小都吾見1部....
上次有個fd..重正...新買iphone...袋住行入海執餌........濕晒!

引用:
原帖由 jk855 於 2020-5-20 06:22 PM 發表

我見回覆 話邊部好邊部更適合 其實各花入各眼,我買之前都對比個好多部 華為 三星 Sony 小米其他型號 都係依部適合我多啲 當然你畀得起錢梗係買更高階型號 但對比起我啲窮L 都係鍾意買啲性價比高嘅手機🤪 ,其實最好親身去試玩部機先 ,我初初都想買華為嗰部 nova7i但冇完整谷歌真係好麻煩 🤔, 暫時最滿意電量 打幾個鐘頭機睇片上網用左7個鐘還有17%電,用快叉五十零分鐘充滿 😂 還有我覺得機身 ...
果然你是對的。

剛豐澤親手秤過,如果官網 SPEC 話 209克重。真正感受係不覺得重。

我問 trade in VIVO Y19, 值 HKD500.00

不過無白色貨我樓下個間。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]