• 瀏覽: 138,055
  • 回覆: 943
  • 追帖: 11
請教點樣在螢幕set個快捷鍵、去調校音量高低?我睇mytv super睇YouTube時、想方便一些、謝謝大家!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2020-11-22 10:30 PM 發表

用咗成個月,發現有2個大問題,帶耳筒音量勁細聲,聽歌要校到最大,睇劇開到最大都係細聲,第二係上網成日斷線,竟然響屋企都會一日幾次斷線,搞乜?
用過好多部小米紅米都無呢2個問題,只係我呢部有事?
我都有以上兩點問題,反而用藍牙耳機開五分一已經大聲到頂唔順,我都係剛買以為自己部機有問題添

回覆 引用 TOP

插乜耳機都要八成音量以上先夠聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sylim 於 2020-11-15 05:25 AM 發表

暫時未有留意到
今日凶宅 Trade-in 左1千蚊。
買三星A71 Trade-in 價俾多400,共1400。

補17xx買左A71

引用:
原帖由 emc 於 2020-11-27 06:05 PM 發表

補17xx買左A71
用左3個月?

引用:
原帖由 sylim 於 2020-11-27 06:07 PM 發表

用左3個月?
不記得,一出即買咁上下。。。。

點解咁問?唔底?

原價1699,依家 trade-in 値1400,蝕300炸播。。。。。

其實A71同note9pro功能差唔多。

引用:
原帖由 emc 於 2020-11-27 06:40 PM 發表

不記得,一出即買咁上下。。。。

點解咁問?唔底?

原價1699,依家 trade-in 値1400,蝕300炸播。。。。。
就係話抵 係咪一定收?

引用:
原帖由 sylim 於 2020-11-27 07:19 PM 發表

就係話抵 係咪一定收?
我你都唔信?陳生。。。。
我今日四點買的。

我都係行過,入去問想Trade-in。 佢問番我買邊隻,我話三星A71。 佢查電腦話可以多400。我話你幫我計下,佢話你俾1千7百幾就得攞部新A71走。我心諗咁筍???(所以通知大家)

我再問三星Note好似叫Ultra標價9千幾蚊個隻,都係一樣退多400蚊。

平啲個部標價6千幾蚊個隻反而可退600蚊。就係咁。

A71佢標價3,198.00都係有貴左小小。。。。有細鋪可以平啲掛。但紅米佢俾番1,400蚊我就底囉。

仲有,自帶Mon貼,有殼,送記憶卡,送10000尿袋。

仲有仲有,download定Fortress會員apps,買嘢滿500儲一個代用金幣之後換禮品。我今天可有5個金幣但無心機等download無做呢個動作。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 doggie88 於 2020-11-27 07:16 PM 發表

其實A71同note9pro功能差唔多。
有唔同,,,貴左好多嘛。。。。唉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emc 於 2020-11-27 06:05 PM 發表

補17xx買左A71
紅米都trade 好高價WOR 1400
俾多一部價錢買A71, 感覺分別大嗎?  有沒多很多快感
S720>S730
個人覺得三星A 系生性左, 價格合理返, 唔會好似以前甘鬼離地

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-11-28 03:20 PM 發表

紅米都trade 好高價WOR 1400
俾多一部價錢買A71, 感覺分別大嗎? 有沒多很多快感
S720>S730
個人覺得三星A 系生性左, 價格合理返, 唔會好似以前甘鬼離地
都係覺得貴賣三千幾俾三星個衰嘢唔値。但撞到笱盤就落搭囉。

到時跌價唔值番咁多錢喊唔番。。。

未真正用住,等 Root 左先。

唔夠紅米Note 9 pro速度快,因紅米note 9 pro可俾你澎澎聲速度感嘅感覺,呢部無。但呢部薄同輕。屏幕又慳電個隻。

三星都係貴人三兩舊㗎喇唔理咩系列都好。。。

引用:
原帖由 emc 於 2020-11-28 06:22 PM 發表

都係覺得貴賣三千幾俾三星個衰嘢唔値。但撞到笱盤就落搭囉。

到時跌價唔值番咁多錢喊唔番。。。

未真正用住,等 Root 左先。

唔夠紅米Note 9 pro速度快,因紅米note 9 pro可俾你澎澎聲速度感嘅感覺,呢部無。但呢部薄同輕。屏幕又慳電個隻。

三星都係貴人三兩舊㗎喇唔理咩系列都好。。。
本身換機都好有新鮮感

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-11-28 08:22 PM 發表

本身換機都好有新鮮感
都係本身身痕個隻,你明㗎喇。。。

引用:
原帖由 emc 於 2020-11-28 08:28 PM 發表

都係本身身痕個隻,你明㗎喇。。。
唔怕, 玩多幾日再去trade 過, 今次試下10 T  lite 看補幾錢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]