• 瀏覽: 4,278
  • 回覆: 22
有無人用緊衛訊既WE台??
問過職員WE即係3,
我自己都用緊3, (合約下月到期)
速度我覺得OK,
我現在個PLAN $128/3GB, 
衛訊既WE有個 $188/ 10GB, 之後不高於21M(意思即係無限??)
佢仲有買機可減$1000
想知有無伏...

佢叫我續約 $158/6GB, 真係唔留客...

回覆 引用 TOP

咩台唔留客

回覆 引用 TOP

舊客一直都係咁.....你可以試下同佢講....網上見度有人OFFER HKD XXX  10GB...睇下佢地做唔做度...如果做唔度, 就轉走, 等一個月再轉返入3吧.

無限流量圖片上載http://dedpic.com
唔使諗, 俾幾好offer都唔好續。
你用量唔多,一於轉去年卡。
年卡有好多選擇,包括網絡用量價錢,你咁用量唔使多過$200, 一年!
如果仍想用3建議你先mnp去lucky sim, 5-10gb 低至幾十蚊包埋mnp. 然後mnp回3萬能。
或者比多啲買30gb或以上試下,用一排再考慮。

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-5-20 03:01 PM 發表

年卡有好多選擇,包括網絡用量價錢,你咁用量唔使多過$200, 一年!
如果仍想用3建議你先mnp去lucky sim, 5-10gb 低至幾十蚊包埋mnp. 然後mnp回3萬能。
或者比多啲買30gb或以上試下,用一排再考慮。 ...
唔係個個人識用,無計。

回覆 引用 TOP

真係唔識

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-5-20 03:01 PM 發表

或者比多啲買30gb或以上試下,用一排再考慮。 ...
我同樓主情況一樣,請問可否講 淺一D,唔明。

引用:
原帖由 馬沙拉蒂 於 2020-5-21 11:21 AM 發表

我同樓主情況一樣,請問可否講 淺一D,唔明。
帶號碼轉去儲值年卡一年50gb左右唔使200蚊。

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-5-21 11:25 AM 發表

帶號碼轉去儲值年卡一年50gb左右唔使200蚊。
頭先睇左3hk既 儲值卡,比月費 真係平好多.thx.

引用:
原帖由 馬沙拉蒂 於 2020-5-21 11:40 PM 發表

頭先睇左3hk既 儲值卡,比月費 真係平好多.thx.
鴨記好多選擇

引用:
原帖由 跳窗 於 2020-5-22 09:34 PM 發表

鴨記好多選擇
帶Number過台,唔好諗鴨記。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大耳窿 於 2020-5-20 11:27 PM 發表

真係唔識
我第一個月俾朋友用了86Gb
之後速度都OK

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 liederho 於 2020-5-22 10:13 PM 發表

等到月尾睇下傾續約仲有無其他平D OFFER先再決定都未遲
我諗好難會好得過新客OFFER, 所以打定輸數, 做定功課要轉走了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]