• 瀏覽: 702
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
請問有冇平平地平板好介紹,主要用嚟擺相同埋睇戲, 八至十吋都可以, 唔該曬

熱賣及精選
引用:
原帖由 CKSJ 於 2020-5-21 03:52 PM 發表

請問有冇平平地平板好介紹,主要用嚟擺相同埋睇戲, 八至十吋都可以, 唔該曬
AMAZON FIRE HD 10, 反正無行貨,全港水貨,大約1千。 本身無GOOGLE PLAY, 系美國野冇 GOOGLE PLAY,但自己可以上網學自己裝反,雖然裝反有部份都系用吾到, 個如你睇戲放相就一定無問題,其實無GOOGLE 都可以生活愉快。最緊要電耐用。

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-5-22 11:39 AM 發表

AMAZON FIRE HD 10, 反正無行貨,全港水貨,大約1千。 本身無GOOGLE PLAY, 系美國野冇 GOOGLE PLAY,但自己可以上網學自己裝反,雖然裝反有部份都系用吾到, 個如你睇戲放相就一定無問題,其實無GOOGLE 都可以生活愉快。最緊要電耐用。 ...
唔該晒,等我睇吓先🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CKSJ 於 2020-5-21 03:52 PM 發表

Ipad

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-5-22 05:40 PM 發表

Ipad
想買Android機

引用:
原帖由 CKSJ 於 2020-5-22 05:46 PM 發表

想買Android機
預算幾錢?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-5-22 05:48 PM 發表

預算幾錢?
諗住仟幾蚊,因為真係好少用,之前嗰部都用左好耐,耐到連有啲App都下載唔到同有問題先諗住換,主要擺相多,啱啱睇到,三星Tab A8,$998,好唔好呢?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]