• 瀏覽: 2,424
  • 回覆: 19
  • 追帖: 2

個價錢超吸引,仲有藍牙耳機送添

熱賣及精選
引用:
原帖由 matthewloyh 於 2020-5-22 09:17 PM 發表

11175160 11175161
個價錢超吸引,仲有藍牙耳機送添
今日喺旺角中移見到客户價$6088,送耳機同二佰蚊超市coupon

引用:
原帖由 camusckn 於 2020-5-22 10:06 PM 發表

今日喺旺角中移見到客户價$6088,送耳機同二佰蚊超市coupon
師兄有冇問詳細條款?

引用:
原帖由 matthewloyh 於 2020-5-22 10:09 PM 發表

師兄有冇問詳細條款?
ching,我無問到,我見到寫住現有客户價,相信你仲有多過半年約就ok!

引用:
原帖由 camusckn 於 2020-5-22 10:17 PM 發表

ching,我無問到,我見到寫住現有客户價,相信你仲有多過半年約就ok!
下午打過電話去問,個CS話6088係新客價,舊客係6588,我話收到SMS特選客戶有呢個優惠,佢話查唔到有,話24小時再復我😅😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 camusckn 於 2020-5-22 10:17 PM 發表

啱CS復電話嚟,話我收到SMS就係特選客戶,承諾12個月在網(手機剩下合約唔夠12個月補簽返12個月,即剩6個月補6個月),就可以6088買P40pro,送freebuds3+200超市禮券,仲係可以買2部添,聽日即時去門市問下先

引用:
原帖由 matthewloyh 於 2020-5-22 10:32 PM 發表

啱CS復電話嚟,話我收到SMS就係特選客戶,承諾12個月在網(手機剩下合約唔夠12個月補簽返12個月,即剩6個月補6個月),就可以6088買P40pro,送freebuds3+200超市禮券,仲係可以買2部添,聽日即時去門市問下先 ...
個價幾好!本身有d心思思,但係今年年頭我先出咗p30pro,所以暫時忍忍手先!

引用:
原帖由 camusckn 於 2020-5-22 10:42 PM 發表

個價幾好!本身有d心思思,但係今年年頭我先出咗p30pro,所以暫時忍忍手先!
我仲係mate10pro,本身中意mate嘅,但呢個價買P40 pro,真係好吸引

回覆 引用 TOP

我蠢咗,中午收到sms去問門市,佢地話要出新5G plan先有用4288買pro,我走咗冇買,夜晚才收到更正通知,6088個價一早就有,出咩sms話特選客戶,根本人人有份,挑!

引用:
原帖由 holy5253 於 2020-5-22 10:49 PM 發表

我蠢咗,中午收到sms去問門市,佢地話要出新5G plan先有用4288買pro,我走咗冇買,夜晚才收到更正通知,6088個價一早就有,出咩sms話特選客戶,根本人人有份,挑! ...
😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 holy5253 於 2020-5-22 10:49 PM 發表

我蠢咗,中午收到sms去問門市,佢地話要出新5G plan先有用4288買pro,我走咗冇買,夜晚才收到更正通知,6088個價一早就有,出咩sms話特選客戶,根本人人有份,挑! ...
唔買笨左。。。拎1599購物卷。部機好平

引用:
原帖由 sunntis 於 2020-5-22 11:05 PM 發表

唔買笨左。。。拎1599購物卷。部機好平
唔係送1599購物卷,係耳機 $1399 + $ 200禮卷

回覆 引用 TOP

師兄,咁即係要新上台先可以4288嗎

+用最貴5G plan簽2年就系

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 袋中平平草稿 於 2020-5-22 11:39 PM 發表

師兄,咁即係要新上台先可以4288嗎
4288就唔好搞了,要join5Gplan ,2年約,唔抵玩,

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]