• 瀏覽: 9,459
  • 回覆: 40
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/3149/215950/1/
又愛立信,又咩DSS技術,睇左測試,好似速度真係唔多理想,有D地方測試慢過4G

熱賣及精選
同4.5G分別不大。

回覆 引用 TOP

我都睇左 但係覆蓋真係多左 慢少少解決到覆蓋問題我覺得ok

引用:
原帖由 日裡萬基 於 2020-6-1 06:11 PM 發表

我都睇左 但係覆蓋真係多左 慢少少解決到覆蓋問題我覺得ok
SMT我用左8年,最近慢到趴街,上個月先cancel左。唔系打手,本身用緊3個臺,雙c and SMT,cmhk 5g係我活動範圍都有覆蓋,宜家係公司室內都覆蓋到,表現真系可以

對SMT失望,3月開始係我屋企接收慢到接受唔到

速度真係唔吸引喎

回覆 引用 TOP

如果平都話考慮下,但個價又唔係特別吸引

回覆 引用 TOP

等左咁耐原來冇咩驚喜

回覆 引用 TOP

點解數碼通咁勇敢

引用:
原帖由 hingppt 於 2020-6-2 12:30 AM 發表

點解數碼通咁勇敢
本身想等佢出埋再續5G plan,而家要諗諗轉台了

引用:
原帖由 人賤天不欺 於 2020-6-2 12:51 AM 發表

其他台分分鐘仲有多D優惠添

引用:
原帖由 copytuui 於 2020-6-2 01:19 AM 發表

其他台分分鐘仲有多D優惠添
3仔之前好似見過有無限4.5G送,唔知而家仲有冇

引用:
原帖由 人賤天不欺 於 2020-6-2 01:56 AM 發表

3仔之前好似見過有無限4.5G送,唔知而家仲有冇
你成日都提3台PLAN D 服務, 我諗應該提得多, 仲有.

引用:
原帖由 ginobili0622 於 2020-6-2 08:58 AM 發表

你成日都提3台PLAN D 服務, 我諗應該提得多, 仲有.
提得多可能成家都有免費5G plan

引用:
原帖由 萬家委屈的水樽 於 2020-6-2 03:43 PM 發表

提得多可能成家都有免費5G plan
再提多D可能成村都有免費 5G PLAN 明明講緊SMT 都有人硬提出3台PLAN 飛機POST

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人賤天不欺 於 2020-6-2 12:51 AM 發表

好失望 速度真係好慢好慢好慢好慢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]