• 瀏覽: 6,180
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
唔知有無out 到我,我個colour os update左,Google安全性更新己經去到5月,今次好快,隨時快拿過android親生仔nokia

咁真係唔錯喔,其他牌子港行永世冇更新。

引用:
原帖由 gtrsonic 於 2020-6-3 12:51 PM 發表

咁真係唔錯喔,其他牌子港行永世冇更新。
都係果句港行google的重要性

昨晚我部華碩 zenfone 5 都有  5月安全性更新
仲用緊android 9

部nokia 7 plus 用緊android 10 仲係 4月安全性更新

5.1 plus  3.1 plus 就5月29日 已有update

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Graceavator 於 2020-6-3 02:20 PM 發表

都係果句港行google的重要性
所以買機寧願比貴少少買港行

oppo呢幾年都越做越好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tonymn 於 2020-6-12 01:32 AM 發表

所以買機寧願比貴少少買港行
水貨都有google

回覆 引用 TOP

都出左一排,唔知而家買有冇平到D呢

引用:
原帖由 超人敵家 於 2020-6-12 07:52 PM 發表

我都想換機,不過一次過俾又好似有D肉赤
所以想分期

引用:
原帖由 acard 於 2020-6-12 08:27 PM 發表

我都想換機,不過一次過俾又好似有D肉赤
所以想分期
或者上台都得啦,我見3仔都有得賣

引用:
原帖由 GraceBBBBB 於 2020-6-12 08:58 PM 發表

或者上台都得啦,我見3仔都有得賣
我見佢個plan 除左5G,有得送埋無限4.5G喎

最平行貨smt 客戶價8499

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超人敵家 於 2020-6-12 07:52 PM 發表

上台啦,又一唔港使一炮俾,又有分期,唔錯,我早買早享受,衛訊買左

引用:
原帖由 acard 於 2020-6-12 09:28 PM 發表

我見佢個plan 除左5G,有得送埋無限4.5G喎
3仔同smartone好似差唔多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 whatdafight 於 2020-6-13 04:00 PM 發表

上台啦,又一唔港使一炮俾,又有分期,唔錯,我早買早享受,衛訊買左
請問你買幾錢呢?

主題標籤 #nokia #oppo
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]