• 瀏覽: 40,889
  • 回覆: 575
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-7-5 12:25 AM 發表

HTC U20 5G 八月在台灣上市, but it is only a 中階 5G 机
中階,夠我用~

走的終須走,莫等待!
熱賣及精選
引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-7-5 00:26 發表

中階,夠我用~
but HTC U20 5G, too expensive

回覆 引用 TOP

政府的10000元, 已收到了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-6-26 03:14 發表

Why so quick??
政府的10000元, 已收到了, can buy Xperia 1 II

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-7-6 10:25 AM 發表

政府的10000元, 已收到了, can buy Xperia 1 II
依家唔會囉,三千左近先~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-7-6 10:34 發表

You can wait, Samsung HK will have 5G phone of about HK$ 3000 ...
may need to wait for long time

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-7-6 10:38 AM 發表

You can wait, Samsung HK will have 5G phone of about HK$ 3000 ...
may need to wait for long time
應該係,佢等到就等喇~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-7-6 10:34 發表

You have money from government
Sony Xperia 1 ll 美照催到底!Photo Pro 全新拍照模式新體驗
https://www.youtube.com/watch?v=sf4lTjvjp0s

引用:
原帖由 支持香港警察1 於 2020-6-9 13:58 發表

絕對買Samsung
國家安全,一定要買祖國牌子!

回覆 引用 TOP

5G機唔駛1皮吧,3台上台加98蚊/月都出到5G機

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-7-7 17:03 發表

5G機唔駛1皮吧,3台上台加98蚊/月都出到5G機
not buy Samsung S20 Ultra, no need HK$ 10000

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-7-7 07:22 PM 發表

not buy Samsung S20 Ultra, no need HK$ 10000
用緊,幾好用,比較重

引用:
原帖由 我家的貓叫Bilu 於 2020-7-7 20:27 發表

用緊,幾好用,比較重
too expensive, 唔值

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-7-7 08:55 PM 發表

too expensive, 唔值
join 5g plan, 就還好,8000千幾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-6-3 05:06 PM 發表

呢部ok ?
垃圾

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]