• 瀏覽: 20,530
  • 回覆: 301
引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-6-6 13:22 發表

7月有?
yes,   派錢1萬蚊料6月21日接受申請

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-6 06:31 PM 發表

yes,   派錢1萬蚊料6月21日接受申請
要下載

回覆 引用 TOP

https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/215946/1/
四大網絡商 5G 開哂!5G 行貨手機一覽

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-3 03:55 PM 發表

在7月收到政府的10000元後, 買甚麼5G手機好呢?
我覺得可買最新的5G中階手機..
剩下的錢來做其它消費
依家,死剩三星和索尼,近乎無選擇(唔會買大陸機),變咗有錢都無機可買!

活在"一制"下的香港人,不得不思考離開!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-6-7 01:47 PM 發表

依家,死剩三星和索尼,近乎無選擇(唔會買大陸機),變咗有錢都無機可買!
Sony ?
  算了吧 !
      垃圾機,

引用:
原帖由 MateXs大師 於 2020-6-7 13:49 發表

Sony ?
  算了吧 !
      垃圾機,
Sony Xperia 1 II is good

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 查德米勒 於 2020-6-4 03:35 AM 發表

香港大把三星5G手機選擇
香港大把三星5G手機?

引用:
原帖由 fcfc100 於 2020-6-7 15:54 發表

香港大把三星5G手機?
大陸有 A71 5G 及 A51 5G, 但香港沒有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-6-7 13:47 發表

LG 及 HTC 好似很久沒在香港出現

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-6-7 13:47 發表

How about Asus Zenfone 7
https://www.youtube.com/watch?v=8NnGFjS85Oc

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MateXs大師 於 2020-6-7 01:49 PM 發表

Sony ?
  算了吧 !
      垃圾機,
咪係囉,即係侷買三星;係咪無選擇吖?!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-6-7 18:13 發表

咪係囉,即係侷買三星;係咪無選擇吖?!
how about Asus Zenfone 7

回覆 引用 TOP

ROG phone III 已流出跑分
2 days ago - 華碩日前(6/3)宣布成為Unity Technologies 的認證合作夥伴,同時為強化ROG Phone 系列遊戲手機的發展,更首度推出 ROG Phone SDK

似會早過 zenfone 7

(另外傳華X被聯想挖了角, 所以設計開發大滯後

聯想部拯救者講足幾個月又係出唔倒

回覆 引用 TOP

oppo find x2 pro lamborghini
editions

回覆 引用 TOP

我會考慮oneplus 8 pro, 黑鯊3

因為有超級影院模式

勿議論版務

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右