• 瀏覽: 41,446
  • 回覆: 576
  • 追帖: 1
RMB 4399

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 查德米勒 於 2020-6-3 07:11 PM 發表

有幾不滿?三星用既全部頂級材料嚟
除咗舊電外,其他是好料,但是電唔好,幾好的料都係垃圾。

引用:
原帖由 yuppi 於 2020-6-5 12:03 AM 發表

明天收貨
等樓主開箱報告!🙏🙏🙏

10000幾時有?

一路發
Vivo x50 pro. 或者huawei p40.

5G機呢排好似平番D,見3台上台有D機平到千幾蚊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 壹路發 於 2020-6-6 11:30 AM 發表

10000幾時有?
7月有?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-6-5 01:26 PM 發表

等樓主開箱報告!🙏🙏🙏
仲未安裝到YouTube

Buy this one ??? is it good ???

Sony Xperia 1 II (8+256GB)

https://www.price.com.hk/product.php?p=444238&ct=review

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2020-6-3 10:08 PM 發表

oppo 之前見 hkepc 第一代reno 國內Rom已經有google framework. 即係就咁加返個google account, 然後自己download返google play store, 就可以正常地使用所有apps.

我自己部二手 vivo nex 就除了vivo商店 都再有playstore

國內機的缺點大概是沒安全性更新 , 舊的平款停留在androi ...
小米紅米行貨5G有冇得諗?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yuppi 於 2020-6-6 04:12 PM 發表

仲未安裝到YouTube
Oppo,內置google play...唔會裝唔到喎?

Sony Xperia 1 II 旗艦真機
https://www.youtube.com/watch?v=BCO4TfByHyE

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-6-6 04:52 PM 發表

Oppo,內置google play...唔會裝唔到喎?
禁咗呢個app

引用:
原帖由 yuppi 於 2020-6-6 05:15 PM 發表

禁咗呢個app
裝APKPURE

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]