• 瀏覽: 38,072
  • 回覆: 562
  • 追帖: 1
LG 退出了香港市塲 

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-6-9 16:51 發表

你唔洗吹大陸手機啦,在香港市場,摺得。
how about 小米 ? many HK people like 小米

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-9 04:53 PM 發表

how about 小米 ? many HK people like 小米
你理解唔到「大陸」呢兩隻字代表咩?!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-9 04:53 PM 發表

香港只買三星

回覆 引用 TOP

依家考慮買Nokia, 有咩頂級型號推介??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 7-6-2020 13:47 發表

依家,死剩三星和索尼,近乎無選擇(唔會買大陸機),變咗有錢都無機可買!
我以前都唔買大陸機,而家大陸機耐用度高左好多,用3年以上唔係問題,我最後1架LGG3轉左小米

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-6-3 05:06 PM 發表

呢部ok ?
are u serious to use rubbish sony cellphone?

引用:
原帖由 Gilchrist200510 於 2020-6-10 12:03 發表

are u serious to use rubbish sony cellphone?
why Sony is no good

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-10 02:56 PM 發表

why Sony is no good
索尼自取滅亡,一路走好!!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-6-10 15:59 發表

索尼自取滅亡,一路走好!!!
Xperia 1 II, 好多人買, because of no choice of 5G phone

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-6-3 04:55 PM 發表

買部galaxy fold !!! Very good👍👍👍
買咗幾個月後你一定好開心

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-6 04:23 PM 發表

Buy this one ??? is it good ???

Sony Xperia 1 II (8+256GB)

https://www.price.com.hk/product.php?p=444238&ct=review
我都打算買,19號出,等白老鼠玩兩星期睇下實機有冇怪問題先。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-10 05:47 PM 發表

Xperia 1 II, 好多人買, because of no choice of 5G phone
你呃人!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-6-10 18:32 發表

你呃人!!
what will u buy

回覆 引用 TOP

用後感 SONY Xperia 1 II 攝影再進化 1秒20張?Zeiss鏡頭 3.5mm 對比S20Ultra | 廣東話 | 手機評測【Price產品比較】
https://www.youtube.com/watch?v=nizj2hSiR3Y

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]