• 瀏覽: 45,807
  • 回覆: 585
  • 追帖: 1
在7月收到政府的10000元後, 買甚麼5G手機好呢?
我覺得可買最新的5G中階手機..
剩下的錢來做其它消費

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-3 15:55 發表

剩下的錢來做其它消費
any other suggestion ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-3 03:55 PM 發表

剩下的錢來做其它消費
買部galaxy fold !!! Very good👍👍👍

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-6-3 16:55 發表

買部galaxy fold !!! Very good👍👍👍
fold, no interest

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-3 05:02 PM 發表

fold, no interest

呢部ok ?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-6-3 17:06 發表

呢部ok ?
not ok, it is 4G phone

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-3 05:07 PM 發表

not ok, it is 4G phone

呢部!5G機!

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-6-3 17:11 發表

呢部!5G機!
any other new 5G phone

回覆 引用 TOP

samsung note20

引用:
原帖由 查德米勒 於 2020-6-3 17:51 發表

samsung note20
8月都未有

回覆 引用 TOP

依效率出5.5G都未必收到一萬

回覆 引用 TOP

我對三星的外型設計,價錢都 不滿
你一定要買行貨保養的話 華大小米又俾人歧視

黑鯊3 價錢約$4千 好不好
vivo 水貨好多款 iqoo 3 neo 好像ask 包維修

oppo reno 4 就出, reno 3 都幾好睇 有 3.5mm耳機插槽
  (領 域18個月保養
https://www.citylink.com.hk/locale/zh-CHT/page.aspx?corpname=citylink&i=3228

Colour OS 還提供應用程式分身,能夠於手機上一次過安裝兩個FACEBOOK、Whatsapp、Wechat等。

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2020-6-3 18:20 發表

vivo 水貨好多款 iqoo 3 neo 好像ask 包維修

oppo reno 4 就出, reno 3 都幾好睇 有 3.5mm耳機插槽
  (領 域18個月保養
https://www.citylink.com.hk/locale/zh-CHT/pag ...
水貨機用不到香港5G 網絡
水貨機用不到Google service 及 Google Play 商店

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2020-6-3 06:20 PM 發表

(領 域18個月保養
https://www.citylink.com.hk/locale/zh-CHT/pag ...
有幾不滿?三星用既全部頂級材料嚟

引用:
原帖由 查德米勒 於 2020-6-3 19:11 發表

有幾不滿?三星用既全部頂級材料嚟
but the price is quite high

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]