• 瀏覽: 1,342
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
定價兩部都係八千蚊左右,都係5G機, 各位師兄妹講邊部呢?

總之唔係蘋果華為小米,就可以接受

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zoom1234 於 2020-6-3 08:44 PM 發表

Sure samsungS20+
Sony機啲規格求遠都係次一級,你接受到嗎?

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-6-4 21:28 發表

Sure samsungS20+
Sony機啲規格求遠都係次一級,你接受到嗎?
絕對同意!

Sony?只得上世紀日本的輝煌!但日本都一直lost!

而家xperia世界市佔不足0.2%!連日本人都唔用!

samsung先係全球公認領先!所以先可以深受國際奧委會信賴,長達30年!(1998 - 2028!)

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
引用:
原帖由 jala3510 於 2020-6-13 10:21 PM 發表

絕對同意!

Sony?只得上世紀日本的輝煌!但日本都一直lost!

而家xperia世界市佔不足0.2%!連日本人都唔用!

samsung先係全球公認領先!所以先可以深受國際奧委會信賴,長達30年!(1998 - 2028!) ...
手機同奧運有乜關係?

S20+平少少

引用:
原帖由 north 於 2020-6-16 06:05 PM 發表

S20+平少少
見S20+新出左BTS版,紫色仲好好睇添

引用:
原帖由 zoom1234 於 2020-6-14 12:38 PM 發表

手機同奧運有乜關係?
m記同奧運都無關係嫁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maifai 於 2020-6-23 09:37 PM 發表

見S20+新出左BTS版,紫色仲好好睇添
限量版黎架, CSL 訂仲幾多野送添
https://www.hkcsl.com/tc/samsung-galaxy-s20-bts/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zoom1234 於 2020-6-3 20:44 發表

https://youtu.be/2tRdj1xaq9E

三星輸成條街囉

一日藍絲 終身藍絲

回覆 引用 TOP

@林病月鵝

林女士準備出s20

引用:
原帖由 聖利aaron 於 2020-6-26 03:25 PM 發表

@林病月鵝

林女士準備出s20
note  20

回覆 引用 TOP

主題標籤 #sony
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]