• 瀏覽: 3,898
  • 回覆: 26
見到有個$160/15GB VISA優惠幾吸引

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我用過覺得真係好一般

回覆 引用 TOP

自由鳥既性價比低過其他卡,唯一好處就係無合約而已。

以為用咗5G網路計劃就得到全世界,可憐哪!
引用:
原帖由 香港鐵路站@681 於 2020-6-4 12:56 PM 發表

係, 除非本身為左無合約, 打算用1個月就轉走就可能有用
否則160/15GB真係好貴, 中移/3台/MO+ $138已經有無限用

自由鳥用 Smartone 網絡, 地鐵收得好, 仲成日有野送

睇下你會唔會成日坐地鐵, 因自由鳥用SMT網路, 其實收得幾好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 obey1988565 於 2020-6-4 08:19 PM 發表

係, 除非本身為左無合約, 打算用1個月就轉走就可能有用
否則160/15GB真係好貴, 中移/3台/MO+ $138已經有無限用
我係最怕返工收唔到, 用緊csl就完約 見佢又無合約所以想試下

引用:
原帖由 lokzimmy 於 2020-6-4 11:20 PM 發表

自由鳥用 Smartone 網絡, 地鐵收得好, 仲成日有野送
咁想問下visa個promo幾時完?

引用:
原帖由 kaylaho1997 於 2020-6-4 11:38 PM 發表

咁想問下visa個promo幾時完?
from Birdie website :

1. 本優惠共有12輪,優惠名額會於優惠期內每月首個及第三個星期二中午十二時重設。優惠名額有限,先到先得,派完即止。每輪名額的重設日期可參考下表:

2/6/2020 16/6/2020 7/7/2020 21/7/2020 4/8/2020 18/8/2020
1/9/2020 15/9/2020 6/10/2020 20/10/2020 3/11/2020 17/11/2020

引用:
原帖由 香港鐵路站@681 於 2020-6-4 12:56 PM 發表

呢個係重點。
自從儲值卡卡大行其道,佢連冇合約嘅優勢都冇埋。

睇你要求係咩 冇合約 用smartone網路 我覺得都ok

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lokzimmy 於 2020-6-4 11:39 PM 發表

from Birdie website :

1. 本優惠共有12輪,優惠名額會於優惠期內每月首個及第三個星期二中午十二時重設。優惠名額有限,先到先得,派完即止。每輪名額的重設日期可參考下表:

2/6/2020 16/6/2020 7/7/2020 21/7/2020 4/8/2020 18/8/2020
1/9/2020 15/9/2020 6/10/2020 20/1 ...
thanks, 咁我睇下6月16號join先

引用:
原帖由 ronc2000 於 2020-6-5 10:45 AM 發表

呢個係重點。
自從儲值卡卡大行其道,佢連冇合約嘅優勢都冇埋。
儲值卡真係咁好就無人再俾錢join plan啦

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-6-7 10:40 PM 發表

儲值卡真係咁好就無人再俾錢join plan啦
人人價值觀唔同,自己認為做得啱就得。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]