• 瀏覽: 8,500
  • 回覆: 102
引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-6-6 07:25 PM 發表

用埋蘋果八達通,真係好小心都控制唔到唔跌。
之前用smasung 拍八達通已經跌過一劑

熱賣及精選
引用:
原帖由 BridgetW 於 2020-6-6 08:10 PM 發表

之前用smasung 拍八達通已經跌過一劑
用一個合適的殼係超有幫助,我係絕少跌電話落地。你自己平日都要揸穩啲

弟弟呢?
引用:
原帖由 fifiona 於 2020-6-6 10:53 PM 發表

用一個合適的殼係超有幫助,我係絕少跌電話落地。你自己平日都要揸穩啲
唔用套手感好好多

引用:
原帖由 BridgetW 於 2020-6-7 02:51 PM 發表

唔用套手感好好多
係架,同仆野一樣唔用套爽好多架。
不過一樣係風險大啫,你承受到個風險咪得囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 onlee2004 於 2020-6-5 02:49 PM 發表

有些人覺得貴,其實SE賣四千蚊部好抵,先進科技,當年愛立信788都要成7千幾蚊啦
先進科技😂😂咁iphone8當時出味未來科技

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BBQ.Q 於 2020-6-6 08:06 PM 發表

關你差事咩
咁係吖嘛!買埋又去翻五千,失去買機原意 ,大部份人買se都係貪部嘢平平地。

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-6-7 05:12 PM 發表

咁係吖嘛!買埋又去翻五千,失去買機原意 ,大部份人買se都係貪部嘢平平地。
咪就係,如果係咁我買11 pro啦

引用:
原帖由 BridgetW 於 2020-6-7 11:41 PM 發表

咪就係,如果係咁我買11 pro啦
既然各版友的各樣提意,你都一一推翻,咁你就繼續用你的爛se啦,還有甚麽可討論!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 fman123 於 2020-6-8 01:13 AM 發表

既然各版友的各樣提意,你都一一推翻,咁你就繼續用你的爛se啦,還有甚麽可討論!
希望有人提供突破蘋果維修貴問題啫,到你爆時咪又係蟻咬咁!(蘋果令你不能街外整是死結) 。

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-6-8 09:45 AM 發表

希望有人提供突破蘋果維修貴問題啫,到你爆時咪又係蟻咬咁!(蘋果令你不能街外整是死結) 。
難道街外維修出問題,原廠仍有責任去維修保養?

【警告】本文章內容可能令人反感。未滿 18 歲的人士不可觀看或將本文章向該等人士出示播放或放映。
引用:
原帖由 小黑 於 2020-6-8 10:11 AM 發表

難道街外維修出問題,原廠仍有責任去維修保養?
咁唔收咁貴合理些比啲營運道德咪無人街外整囉,家下塊玻璃貴過人哋一部機。

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-6-8 12:01 PM 發表

咁唔收咁貴合理些比啲營運道德咪無人街外整囉,家下塊玻璃貴過人哋一部機。
iPhone 只不過係智能手機其中一個品牌,有其他代替品,Android也有貴有平,消費者根本大把選擇,豐儉由人。

【警告】本文章內容可能令人反感。未滿 18 歲的人士不可觀看或將本文章向該等人士出示播放或放映。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-6-8 09:45 AM 發表

就算你買車,返原廠整都係貴過街邊啲車房

好正常

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-6-8 12:01 PM 發表

個價值唔止淨係嗰片玻璃

原廠整完之後仍然受原廠保養

你嗰部仍然係原廠iphone

熄燈,鎖門,爆大鑊
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]