• 瀏覽: 2,604
  • 回覆: 26
數碼通堅掂,不過留番你去用

在香港

十個記者九隻畜牲,剩番一隻狗娘生
十個大學生,九個係監躉,剩番一個仲審緊

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 immrwong 於 2020-6-6 05:34 AM 發表

其實用緊4G,不過部電話話你用緊5G。適合黃絲用黎打飛機!
其實好多台都係咁,Sun Mobile & cmhk 4G 都成日load空氣

引用:
原帖由 天使?魔鬼 於 2020-6-7 01:15 PM 發表

其實好多台都係咁,Sun Mobile & cmhk 4G 都成日load空氣
用得呢2間就預左係咁啦, 特別係mtr, 收得仲差

引用:
原帖由 天使?魔鬼 於 2020-6-7 01:15 PM 發表

cmhk(中移動香港)而家响部份地鐵站(荃灣線+觀塘線+港島線已啟用2100Mhz,2300Mhz及2600Mhz的LTE+LTE-A頻譜,提升網絡容量)升級加左新設備,冇再上唔到網load空氣,其餘地鐵站等待改善緊,請ching慢慢睇妮個帖就知,thx >https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24175188&extra=page%3D3

軍師

回覆 引用 TOP

引用:

唔好講電訊商既唔好啊, 會俾人話係打手嫁

引用:

4G成日LOAD 空氣? 咁真係要轉台先掂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sojenner 於 2020-6-29 09:41 PM 發表

用得呢2間就預左係咁啦, 特別係mtr, 收得仲差
咁我用3既5G,係地鐵收NET+,好多時候都係5格

引用:
原帖由 雲林真美 於 2020-6-30 12:25 AM 發表

唔好講電訊商既唔好啊, 會俾人話係打手嫁
你咪睇下呢批係唔係不斷話個個台都唔好,之後盲讚SMT最好?
@lokzimmy
@檸檬鮮奶雪糕
@醉愛熊仔糖
@officeboy97
@龍成邦
@日里萬基
@童童世界第一
@開心小馬
@kaylaho1997
@燒雞翼我鍾意食
@MoMollyoM
@蕃茄炒蛋飯
@男藥水
@未來見
@不基冰凍的小腸

定係你想我直接比數碼通老細睇你自己講過乜? 同你D朋友講過乜?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平淡波兒 於 2020-6-30 01:05 AM 發表

咁我用3既5G,係地鐵收NET+,好多時候都係5格
佢地算係少死位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貴遇水果 於 2020-6-5 03:07 PM 發表

https://www.facebook.com/134333763095/posts/10157733698533096/
數記後出5G,反而快過其他台覆蓋地鐡,真係估佢唔到
本地速度其實你比家用黎講間間都唔會差得去邊架啦 世界上每一個國家既電訊商都係咁既 比本地速度一向都無乜意思 而數記出海外比其他台慢呢個先係重點 而且佢係連大陸國內既速度特別差 出海外條水喉唔夠人地大  同3 CSL呢d比差好遠 中移呢個先係最奇怪 明明中資企業 內地都係佢自己網絡 居然都係慢 我真係唔知係咪因為出海水喉唔夠粗所以故意限海外速度

回覆 引用 TOP

咁快收到地鐵,掂啵

回覆 引用 TOP

都唔意外,地鐵係佢強項

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]