• 瀏覽: 2,966
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
我的iphone 6 IOS12.1.1(16C50),但不是是甚麼原因不能更新IOS12.4.7,已經用電腦經ITunes 都更新唔到,請各位幫幫手🙏

你第一次更新iphone?

引用:
原帖由 焦急原始的羊羊 於 2020-6-11 11:29 AM 發表

我的iphone 6 IOS12.1.1(16C50),但不是是甚麼原因不能更新IOS12.4.7,已經用電腦經ITunes 都更新唔到,請各位幫幫手🙏
what the error message

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-6-11 11:44 AM 發表

what the error message

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 船長38 於 2020-6-11 11:42 AM 發表

你第一次更新iphone?
不是,但不會一有新版本就更新。

回覆 引用 TOP

試下delete左手機入面個更新檔再重新download過

回覆 引用 TOP

已經更新到啦,昨日Delete 一些短片,釋出儲存空間,之後再試試更新,就更新到,唔知是不是我部機只得16G,用了15.xG,只剩幾佰M,可能就是因為空間不足所以更新唔到,現在攪掂晒啦!

引用:
原帖由 焦急原始的羊羊 於 2020-6-18 09:20 AM 發表

已經更新到啦,昨日Delete 一些短片,釋出儲存空間,之後再試試更新,就更新到,唔知是不是我部機只得16G,用了15.xG,只剩幾佰M,可能就是因為空間不足所以更新唔到,現在攪掂晒啦! ...
16gb真是好敏水

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

iphone6有點老了,推薦換新機。。

引用:
原帖由 美麗新世界 於 2020-6-18 10:20 AM 發表

iphone6有點老了,推薦換新機。。
知道的,但buget有限,用到就用啦,想換SE,但父親節獻禮優惠又售晒,所以都要等等幾時有優惠才出新機啦!

引用:
原帖由 焦急原始的羊羊 於 2020-6-18 10:39 AM 發表

知道的,但buget有限,用到就用啦,想換SE,但父親節獻禮優惠又售晒,所以都要等等幾時有優惠才出新機啦!
去中移動出機 . 只要你用緊中移動 . 64G 平兩舊 .

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-6-18 09:43 PM 發表

去中移動出機 . 只要你用緊中移動 . 64G 平兩舊 .
唔該晒

回覆 引用 TOP

把下載嘅系統文件刪除,重新下載試一試

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 焦急原始的羊羊 於 2020-6-18 09:20 AM 發表

已經更新到啦,昨日Delete 一些短片,釋出儲存空間,之後再試試更新,就更新到,唔知是不是我部機只得16G,用了15.xG,只剩幾佰M,可能就是因為空間不足所以更新唔到,現在攪掂晒啦! ...
嗰就系空間唔夠了

主題標籤 #iphone #iphone6
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]